Service
Winkelmandje
Menu

Aqua Coolkeeper Comfy Harness

Kies uw product (5 varianten)
Nu besteld, donderdag in huis
€ 13,50
(€ 0,09 / g)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis terugsturen
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4.8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Aqua Coolkeeper Comfy Harness

  Doordat honden bijna geen zweetklieren hebben, kunnen ze hun lichaamstemperatuur alleen regelen door te hijgen of door te transpireren door de voetkussens van hun poten. Slechts een klein gedeelte van de lichaamswarmte van uw hond gaat zo verloren. Bij warm weer is uw hond dus extra gevoelig voor hitte. Aqua Coolkeeper heeft daarop het Comfy Harness bedacht. Dit comfortabele harnas voor honden heeft een koelend effect. U dompelt het harnas simpelweg onder in water, wacht enkele minuten en trekt het vervolgens aan bij uw hond. Zo helpt u uw hond om op een veilige en verantwoorde manier af te koelen!

  Eigenschappen

  • Comfortabel koelharnas dat tot wel 5 dagen verkoeling afgeeft
  • Wordt actief door het gebruik van water; vooraf koelen in de koelkast of vriezer is niet nodig
  • Eenvoudig herbruikbaar: een handwasje met milde zeep in koud of warm water en het harnas is weer zo goed als nieuw
  • Biedt verkoeling bij warm weer, op reis, tijdens sport en spel of in de buitenlucht
  • Verlicht uw hond bij hittestress, een verhoogde lichaamstemperatuur en benauwdheid ten gevolge van hittestress

  Gebruik

  Dompel in koud water en wacht vervolgens enkele minuten voor u het harnas bij uw hond omdoet. Vooraf koelen in de koelkast of vriezer is niet nodig.

  Kleur

  • Pacific Blue
  • Roses
  • Red Western

  Maat

  Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw huisdier het beste kunt opmeten.

  MaatvoeringAqua Coolkeeper Comfy Harness
  MaatBorstomvang
  XXS20 - 26 cm
  XS26 - 30 cm
  S30 - 34 cm
  M34 - 37 cm
  L37 - 42 cm

  Wat als het Aqua Coolkeeper Comfy Harness niet past?

  Om te controleren of het Aqua Coolkeeper Comfy Harness past, mag u het harnas uit de verpakking halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag het harnas, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als deze in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het product bevlekt is, gedragen is, haar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en/of terugsturen.

  Let op: nadat u de Aqua Coolkeeper voor het eerst in het water hebt ondergedompeld, kan het voorkomen dat u kleine gel-deeltjes langs de naden ziet verschijnen. Dit is geen productiefout van uw Aqua Coolkeeper-product. Het kan zijn dat het product bij de naainaald een klein stukje van de koelkristallen in het product naar buiten duwt, en verbergt in de naaidraad. Wanneer u na het onderdompelen enige van deze gel-deeltjes op uw product ziet, kunt u deze eenvoudigweg met een handdoek van het product afvegen. Dit kan voorkomen na de eerste of tweede onderdompeling. Zodra de gel-deeltjes afgeveegd zijn, komen ze niet meer terug. De gel is 100% niet-giftig.

Andere klanten kochten ook

Aqua Coolkeeper Comfy Harness ervaringen

Heeft u ervaring met Aqua Coolkeeper Comfy Harness ? Geef uw mening over dit product

Schrijf uw eigen review