Ardap Fogger
Ardap Fogger

Ardap Fogger

Ardap Fogger mag niet meer verkocht worden in Nederland. Als alternatief kunt u kiezen voor de Indoor-X ongediertespray, de Flea Free Omgevingsspray of Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

Ardap Fogger

De Ardap Fogger doodt volwassen vlooien en vlooienlarven in de omgeving van uw huisdier en voorkomt daarnaast de verdere ontwikkeling van vlooieneitjes en vlooienlarven. Zo worden vlooien en ander ongedierte snel gedood en blokkeert dit middel de ontwikkeling van eieren en larven voor 6 maanden. Zo houd u uw huis vlo- en ongediertevrij. Ongeveer 95% van de vlooien bevinden zich in de omgeving van uw dier, waardoor de behandeling van uw huis ook heel belangrijk is. Ardap Flogger werkt tegen vlooien, vliegen, teken, mijten, luizen, motten en spinnen.

Gebruik

De Fogger plaatst u centraal en recht op een verhoging, zoals een tafel of stoel. Het beste kunt u de spray op een stuk krantenpapier zetten. Vervolgens drukt u de sprayknop in tot u een klik hoort en verlaat u de gesloten ruimte voor 2 uur. Huisdieren ook niet in de ruimte laten. Na 2 uur ventileert u de ruimte voor minimaal 1 uur. De Ardap Fogger werkt snel en verspreidt zich geleidelijk over de ruimte. De 100 ml kan gebruikt worden voor een ruimte tot 30m² en de 200 ml voor een ruimte tot 60m².

Werkzame stof

Permethrin en Pyriproxyfen

Product ID: 6412
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met Ardap Fogger ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Tevreden
Door , 13 juli 2018

Dit product uitgeprobeerd omdat wat ik vroeger gebruikte van de apotheker van de markt gehaald werd en er geen andere omgevingsspray beschikbaar is. Minder sterk maar toch efficiënt en sneller in gebruik.

Perfect
Door , 07 mei 2018

Tot nu toe heel tevreden over. Twee bussen gebruikt voor living,gang en twee slaapkamers. Het resultaat was gewoon super.

Beoordelingen 1 - 2 van 2