Service
Winkelmandje
Menu

Beaphar 404 Vogelspray

Kies uw product (1 varianten)
Nu besteld, vrijdag in huis
€ 20,55
(€ 41,10 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis terugsturen
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4.8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Beaphar 404 Vogelspray

  Beaphar 404 Vogelspray is een oplossing voor duiven, kooi- en volièrevogels ter verdelging van ongedierte zoals bloedluizen, muggen en andere vliegende insecten. De spray is geschikt voor toediening op het dier. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing op het product.

  Als er bloedluizen, muggen en andere vliegende insecten worden geconstateerd dienen alle naden en kieren van de kooi of volière te worden behandeld met een ander product, bijvoorbeeld Beaphar Mite Blocker Combi. Ook de zitplaatsen mogen niet vergeten worden.

  Bloedluis

  Bloedluizen zijn eigenlijk mijten, maar worden in de volksmond bloedluis genoemd. Dit ongedierte is voornamelijk ’s nachts actief. Ze drinken dan het bloed van de vogel, die daardoor kan vermageren, verzwakken en in het ergste geval zelfs dood kan gaan. Overdag zit bloedluis tussen de naden en kieren van de kooi. Het is daarom heel belangrijk om zowel de vogel als de kooi goed te behandelen.

  U kan bloedluis herkennen doordat uw vogels onrustig en in slechte conditie zijn. Daarnaast kunnen kippen er bleke kammen van krijgen. Door met een mesje door de naden en kieren van de kooi te gaan kunt u bloed zien zitten of zwarte, rode puntjes (luizen). Dit ongedierte is erg hardnekkig. Een grondige aanpak is noodzakelijk om bloedluis te bestrijden. Bloedluis wordt ’s avonds pas actief. Behandel uw vogel daarom vlak voordat het donker wordt met de Beaphar 404 Vogelspray.

  Let op: Gebruik het product alleen in een voldoende geventileerde ruimte.

  Werkzame stoffen: Pyrethrine 0,23 % en Piperonylbutoxide 1 %.

Andere klanten kochten ook

Beaphar 404 Vogelspray ervaringen
 • heel goed produkt
  Door hilde, vrijdag 23 november 2018

  Voor siervogels en grasparkieten goed product.

 • BEAPHAR 404
  Door Willy, zondag 29 juni 2014

  Eindelijk verlost van die vervelende bloedluis bij mijn kippen.