Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Beaphar Lactol Puppy Milk

Kies uw product (1 varianten)
Nu besteld, zaterdag in huis
€ 33,65
(€ 33,65 / kg)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Kies voor levering aan huis, afhaalpunt of pakjesautomaat
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis terugsturen
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Beaphar Lactol Puppy Milk 1kg heeft een nieuwe verpakking. De samenstelling van dit product is ook verbeterd. Het product is namelijk verrijkt met DHA, dat zeer belangrijk is voor de ontwikkeling van hersenen en de ogen. De 250 en 500 g verpakking zullen binnenkort ook vernieuwd worden.

  Beaphar Lactol Puppy Milk

  Beaphar Lactol Puppy Milk is een volwaardige melkvervanger voor moederloze puppy's. Deze aanvullende melkvervanger is geschikt voor pasgeboren puppy's, zogende puppy's, drachtige of zogende teven, honden die niet lekker zijn of aan het aansterken zijn. Lactol is samengesteld op basis van weipoeder, is licht verteerbaar en benadert sterk de natuurlijke moedermelk van zoogdieren.

  Gebruik

  Bereidingswijze: Voeg Lactol Puppy Milk toe aan warm, niet kokend water en roer totdat alles is opgelost. Laat het mengsel afkoelen tot lichaamstemperatuur (38ºC). Het product is dan klaar voor gebruik. Oudere dieren drinken hun Lactol Puppy Milk liever koud.

  Bereid Lactol Puppy Milk met schone en steriele materialen, in het bijzonder voor jonge dieren. Reeds gemengde Lactol Puppy Milk kan maximaal 24 uur in de koelkast worden bewaard. Warm opnieuw op tot lichaamstemperatuur alvorens jonge dieren te voeden.Zorg dat er altijd vers drinkwater aanwezig zijn.

  Dosering

  Aanbevolen basis mengverhouding: voeg 30g (2 afgestreken maatschepjes) Lactol Puppy Milk poeder toe aan 105ml warm, niet kokend water en los het mengsel op om 130ml melk te krijgen.

  Dosering
  Gewicht puppy (g) Hoeveelheid melk per dag (ml) Energie (Kcal)
  250 g100 ml 99 – 415 kcal
  500 g160 ml 156 – 664 kcal
  1000 g250 ml 248 – 1038 kcal
  2000 g400 ml 396 – 1660 kcal
  5000 g900 ml 891 – 3735 kcal

  Aanbevolen dagelijkse dosering: Het is niet mogelijk om precies aan te geven hoeveel er dagelijks gevoerd dient te worden, gezien de grote verschillen in leeftijd, grootte en ras. Het is belangrijk om puppy's dagelijks te wegen om hun groei te kunnen vergelijken met de groeitabellen van uw fokker of dierenarts.

  Samenstelling

  Melk en bijproducten, Oliën en vetten, Mineralen.

  Extra tip: Beaphar Lactol Puppy Milk is te gebruiken met de Beaphar Voedingsset.

Andere klanten kochten ook

Beaphar Lactol Puppy Milk ervaringen
 • lactol
  Door Fabiola surinx, maandag 19 juli 2021

  heel goed ,ik had een nestje teckel pups waar moeder hond niet genoeg melk had ,was een heel goed product voor mijn pups grt

 • Handiger bij meerder pups
  Door Petra, dinsdag 1 juni 2021

  Onze Jack russell had 8 pups, veel te veel voor het teefje zelf, dus moesten we flesjes bijgeven. Mooi om te zien hoe graag dat ze deze melk dronken. En je zag de pups daaglijks groeien en veranderen. Zeer handig in deze grotere verpakking, zodat het voordeliger uitkwam voor ons.