Service
Winkelmandje
Menu

Beaphar No Stress - Kat

Kies uw product (4 varianten)
Nu besteld, maandag in huis
€ 14,85
(€ 495,00 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis terugsturen
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4.8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Beaphar No Stress

  Beaphar No Stress producten kalmeren, stimuleren goed gedrag en verminderen spanning bij katten. Ze bevatten Valeriaan-extract; een natuurlijk middel met een kalmerende werking. Het micro-ingekapselde extract komt langzaam vrij en is langdurig werkzaam.

  Wanneer gebruikt u Beaphar No Stress voor katten?

  No Stress producten zijn te gebruiken bij overmatig janken, miauwen en sproeien, verlatingsangst, kennel- en dierenartsbezoek, reizen, onweer, vuurwerk, vernielingen en ongewenst territoriumgedrag. Geschikt voor alle kattenrassen en alle leeftijden.

  Welke Beaphar No Stress producten zijn er?

  Beaphar No Stress Pipet

  De Beaphar No Stress Spot-On bevat 3 pipetten. Het bevat valeriaan extract wat rustgevend werkt. De werkingsduur van een No Stress-pipet is een week, doordat het valeriaan-extract langzaam vrijkomt. De dosering is altijd 1 pipet per dier. De hoeveelheid geurstof die een groot of klein dier nodig heeft voor het gewenste effect is gelijk. U brengt de pipet direct op de huid tussen de oren aan, zodat het niet opgelikt kan worden. Het product gaat ongeveer 1 uur na het aanbrengen werken. Dit product is geschikt en veilig voor langdurig gebruik. Voor sommige gedragsafwijkingen kan aanvullend op het gebruik van de druppels nog extra training nodig zijn, om het ongewenst gedrag af te leren.

  Beaphar No Stress Band

  De Beaphar No Stress Band bevat 1 halsband met valeriaan en lavendel. De werkingsduur van de No Stress Band is ongeveer 3 à 4 weken. Bevestig de band losjes om de hals van uw kat zodat er nog 2 vingers tussen passen. Knip het overtollige gedeelte van de band af. Gebruik geen andere halsbanden terwijl u de No Stress Band gebruikt; dit kan de werking verminderen. Bij het wassen van de kat dient u de band te verwijderen. Indien de band nat is geworden, zal deze na opdrogen weer werken. Vernieuw de band om de 4 weken. Niet gebruiken bij katten jonger dan 12 weken of katten met een geprikkelde of beschadigde huid.

  Beaphar No Stress Spray

  De spray bevat valeriaan extract en is geschikt voor zowel katten als honden. Het creëert een aangename omgeving en helpt uw kat zich veilig te voelen in een spannende omgeving. De spray goed schudden voor gebruik. Spray op de plaatsen waar uw dier ongewenst gedrag vertoont of op dekens, speelgoed, reismanden, krabpalen enzovoorts. Dit product is niet bedoeld om rechtstreeks op uw dier te sprayen. Voor een optimaal resultaat kunt u de spray dagelijks gebruiken. Tijdens extra spannende situaties zoals bij vuurwerk, onweer of dierenartsbezoek kunt u het product meerdere malen per dag gebruiken. Het is aanbevolen om de spray eerst op een onopvallende plaats aan te brengen op het te sprayen object om het te testen op kleur- en materiaalbestendigheid.

  Beaphar No Stress Tabletten

  De Beaphar No Stress Tabletten zijn ontwikkeld om uw onrustige kat te kalmeren. Deze natuurlijke tabletten hebben geen verdovend effect en zijn geschikt voor diverse situaties, waaronder overmatig janken, miauwen, verlatingsangst, dierenartsbezoek, reizen, onweer, vuurwerk, vernielingen, en ongewenst territoriumgedrag.

  Beaphar No Stress Verdamper

  De elektrische verdamper verspreidt natuurlijke extracten van valeriaan en lavendin die bekend staan om de kalmerende eigenschappen. Één vulling (30ml) werkt ongeveer 4 weken. De navulling is enkel te gebruiken met de No Stress verdamper en is los te verkrijgen.

  Beaphar No Stress Navulling

  De navulling is enkel te gebruiken met de No Stress verdamper en is los te verkrijgen. Het bevat een navulling van 30 ml en werkt ongeveer 4 weken. Als u de navulling op de verdamper schroeft is het vanaf ongeveer 1 uur na het aansluiten werkzaam.

Andere klanten kochten ook

Beaphar No Stress - Kat ervaringen
 • Werkt totaal niet!
  Door Vanderschelden Christine, dinsdag 28 november 2023

  Zachte bloemengeur. Poes en kater plassen onder de verdamper, helpt dus niet tegen sproeien

 • Helpt echt
  Door Katia, dinsdag 17 oktober 2023

  Mijn kat sproeide 10 jaar regelmatig binnen. Heb dit 2 maanden gebruikt en dan mee gestopt. De kat heeft niet meer binnen gesproeid en we zijn nu al 10 maanden verder. Ik ga het wel terug gebruiken tijdens de winter maanden want dan gaat hij niet veel buiten.

 • Stressbandje
  Door Petra, zondag 20 augustus 2023

  Ze is rustiger maar sproeit nog steeds.

 • Snelle levering
  Door Paddy Geugies, dinsdag 1 augustus 2023

  Het product ruikt meer dan verwacht. Of het de stress ook echt verminderd, weet ik niet echt. Heb het nu een paar weken in huis, maar ze maken nog steeds ruzie.

 • Zeer tevreden
  Door Evelyne Van den Broeck, donderdag 4 mei 2023

  Sinds we de pipet in de nek van onze gecastreerde kater hebben gedaan, sproeit hij niet meer en is hij rustiger in huis en naar de andere kat toe. Hijzelf heeft er niets van gemerkt en is nog steeds even gelukkig en nog aanhankelijker zelfs.