Beau & Belle

In 2018 heeft Dutch A Brands Beau & Belle opgericht. De productiepartners van Beau & Belle gebruiken alleen geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit die door dierenartsen in heel Europa zijn geverifieerd.

100% natuurlijk

Alle producten van Beau & Belle zijn 100% natuurlijk. Tevens worden de producten zonder zout of suiker bereid. Daarnaast heeft Beau & Belle verschillende graanvrije, glutenvrije, organische en hypoallergene lekkernijen. De producten van Beau & Belle zijn daarom geschikt voor honden met allergieën. Beau Belle staat voor de gezondheid van uw huisdier. De lekkernijen bevatten veel mineralen, vitamines en antioxidanten.

Zelf een gezonde traktatie maken

Verras uw hond met overheerlijke hondenkoekjes die u zelf heeft klaar gemaakt. Met behulp van de Beau & Belle Starterkit Bakmix kunt u zelf graan- en suikervrije hondenkoekjes maken. De bakmix is voorzien van een siliconen bakvorm. Verwen uw hond extra met de lekkere Beau & Belle Cupcake Cranberry. De smakelijke topping van gedroogde cranberry’s, antioxidanten en omega 3 en 6. Voor de viervoeters die niet fan zijn van cranberry is er ook een wortel variant.

Een écht genietmomentje voor uw hond

De lekkernijen van Beau & Belle zijn een feestje voor honden maar ook voor de baasjes. De producten zitten in een leuke verpakking en de snacks zien er leuk uit. Het Beau & Belle Cadeau Bot is een heerlijke handgemaakte hondenkoek in de vorm van een bot.