Service
Winkelmandje
Menu

BecoPets

BecoPets vindt dat fun en duurzaamheid zeker samen kunnen gaan. BecoPets heeft verschillende producten ontwikkeld voor katten en honden, zoals voerbakken, speelgoed, poepzakjes en andere accessoires.

Meer informatie

1 - 11 van 11 Producten

BecoPets

Alle producten van BecoPets zijn ecologisch verantwoord. BecoPets werkt met natuurlijke of gerecyclede materialen. De producten zijn gemaakt van fijngestampt bamboe- en rijstafval uit de voedingsindustrie uit Azië. Doordat er een biologische natuurhars aan toegevoegd wordt, is het mogelijk om zonder plastic verschillende vormen te maken. De producten van BecoPets zijn vrij van gevaarlijke stoffen.

Voerbakken

BecoPets heeft verschillende leuke voerbakken voor honden en katten. De voerbakken zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke tinten. Deze ecologisch verantwoorde voerbak is sterk en kan in de vaatwasser gewassen worden. Schrokt uw huisdier het eten altijd op? Dan kan de Beco Slow Feed Bowl helpen het schrokken tegen te gaan. Door de rubberen onderkant blijft de voerbak gemakkelijk op zijn plek staan.

Poepzakjes

U ruimt toch zeker als baasje de ontlasting van uw hond op? Met de ecovriendelijke poepzakjes Beco Poop Bags kunt u gemakkelijk de ontlasting van uw hond opruimen. Deze zakjes zijn biologisch afbreekbaar en extra dik, waardoor het materiaal niet snel kan scheuren. Om nare luchtjes te voorkomen heeft u ook de Beco Bags Mint. Deze poepzakjes hebben een mintgeur die bijdraagt aan het verminderen van nare luchtjes. Om de poepzakjes gemakkelijk op te bergen, kunt u ze bewaren in de Beco Pocket Poepzakhouder.

Speelgoed en accessoires

BecoPets heeft ook leuk ecologisch speelgoed voor honden en katten. Deze speeltjes zijn milieuvriendelijk en verantwoord. De speeltjes zijn er in verschillende soorten, zoals vulbare speeltjes, knuffels en apporteerspeeltjes. Daarnaast heeft BecoPets ook handige ecologische accessoires, denk aan poepschepjes voor de kattenbak en deksels om natvoer af te dekken.