Service
Winkelmandje
Menu

Beeztees Bench

Een Beeztees bench zorgt voor een veilig plekje voor uw hond. In een bench kan uw hond zich even terugtrekken, maar een bench kan ook worden gebruikt om een puppy op te voeden. Bekijk de collectie Beeztees benches op deze pagina.

Meer informatie

1 - 3 van 3 Producten

Beeztees bench soorten

Bij Medpets vindt u verschillende soorten Beeztees benches in verschillende kleuren en afmetingen. Het is belangrijk om de juiste bench te kiezen voor uw hond, zodat deze in de bench kan gaan staan, liggen en ronddraaien. Beeztees benches hebben 2 deurtjes, waardoor u ze overal gemakkelijk kunt plaatsen zonder de doorgang te blokkeren. Daarnaast kunnen ze makkelijk worden schoongemaakt. Ook is er een inklapbare Beeztees hondenbench, zodat u deze netjes kunt opbergen.

Beeztees travel bench

Bent u op zoek naar een Beeztees travel bench voor uw huisdier? In de Beeztees reismand Rhino kunt u kleine huisdieren, zoals puppy’s, kittens, kleindieren en kleine honden en katten vervoeren. Omdat deze Beeztees travel bench is voorzien van voldoende ventilatiegaten en een doorzichtig deurtje, kunt u uw huisdier hier comfortabel in vervoeren.

Beeztees benchkussen

Naast Beeztees benches vindt u bij Medpets ook leuke accessoires om de bench gezelliger te maken. Zo kunt u een spiegeltje in de bench hangen om ervoor te zorgen dat uw puppy zich niet eenzaam voelt. Ook is het belangrijk dat uw hond comfortabel kan liggen als hij in de bench moet. Hiervoor kunt u een Beeztees benchkussen in de bench leggen. Zo kan uw hond extra lekker uitrusten!