Beeztees Halsband

Een Beeztees halsband is het perfecte accessoire voor uw hond of kat. Bij Medpets vindt u een ruime collectie Beeztees kattenhalsbanden in verschillende kleuren, prints en materialen.

Soorten Beeztees halsbanden

Bij Medpets vindt u verschillende soorten Beeztees halsbanden. Er zijn halsbanden verkrijgbaar voor honden, maar er is ook een uitgebreide collectie Beeztees kattenhalsbanden. Zo heeft u de keuze uit glitter halsbanden, halsbanden met een leuke print of halsbanden van suède. Zo ziet uw huisdier er gegarandeerd mooi uit!

Voordelen Beeztees halsbanden

Dankzij het ruime assortiment Beeztees halsbanden, is er altijd wel een variant die perfect bij uw wensen past. De halsbanden zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, prints en materialen. Daarnaast zijn veel halsbanden voorzien van een leuk hangertje, zoals een belletje of een kattenhoofdje.

Beeztees kattenhalsband

Beeztees kattenhalsbanden zijn ontzettend handig om uw kat buitenshuis niet verward te laten worden met een zwerfkat. Dankzij het halsbandje weten buurtbewoners dat de kat al een thuis heeft. Belangrijk is dat de kattenhalsband makkelijk af moet gaan als dat nodig is. Als uw kat ergens in verstrikt raakt, moet het halsbandje eenvoudig af kunnen. Een groot aantal Beeztees kattenhalsbanden hebben een veilige en handige sluiting die open zal schieten als uw kat ergens achter blijft hangen. Uw kattenhalsband maakt u helemaal compleet met de Beeztees Adreskoker. Deze adreskoker wordt geleverd met een papiertje waar u uw naam en adresgegeven op kunt schrijven. Als uw kat een keer van huis wegloopt, kan de vinder contact met u opnemen. Zo kunt u uw buitenkat met een gerust hart naar buiten laten gaan!

Toon filters