Beeztees Hamster Speelkubus

Beeztees Hamster Speelkubus

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Hamsters klimmen graag en vinden het leuk om op ontdekkingstocht te gaan. De hamster speelkubus van Beeztees is een vrolijk klautertoestel voor in het verblijf van uw kleine huisdier. De speelkubus is eenvoudig op te hangen door middel van de meegeleverde bevestigingskettingen.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Beeztees Hamster Speelkubus

Hamsters gaan graag op ontdekkingstocht. Ze vinden het doorgaans ook erg leuk om te klimmen. De hamster speelkubus van Beeztees geeft uw kleine huisdier hier de mogelijkheid toe. Deze vrolijke kubus is gemaakt van nylon en de vlakken hebben verschillende kleuren. Er zijn verschillende openingen in de speelkubus aangebracht zodat uw hamster er gemakkelijk doorheen kan klauteren. De Beeztees hamster speelkubus is eenvoudig in het verblijf van uw hamster te bevestigen door middel van de meegeleverde bevestigingskettingen.

Afmetingen

9 x 9 x 9 cm

Product ID: 3925
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met Beeztees Hamster Speelkubus ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Veel speel- en slaapplezier
Door , 03 januari 2019

Onze 2 jonge ratjes hebben in hun eerste kooi al een paar weken veel plezier van hun kubus. Samen slapen (nu past het nog ;-) ), spelen en natuurlijk ook knagen. Maar de kubus houdt het goed! Benieuwd of het eerder is stukgeknaagd of dat ze er uit zijn gegroeid ;-) Voor jonge ratjes zeker een aanrader!

Beoordelingen 1 - 1 van 1