Service
Winkelmandje
Menu

Orthopedische bedden van Beeztees

Net als mensen worden honden ook een jaartje ouder. Wat is fijner dan op uw oude dag af en toe even heerlijk een dutje te doen of te relaxen. Honden ervaren dit ook.

Hond ligt in hondenmand

Time to relax

Wellicht heeft uw oude lieve viervoeter een fijn plekje waar hij zich terug kan trekken. Is het plekje wel goed genoeg voor uw hond? Oudere honden of honden met gewrichtsproblemen hebben extra aandacht nodig. Een goede basis waar uw trouwe viervoeter tot rust kan komen, is erg belangrijk. Beeztees heeft verschillende nieuwe orthopedische hondenkussens.

Waarom een orthopedisch hondenkussen?

Een hond met gewrichtsproblemen of ouderdomsklachten verlangt naar een kussen dat de druk op zowel de gewrichten als de rug vermindert. De orthopedische hondenkussens van Beeztees zorgen hiervoor. De kussens zijn gevuld met regulier schuim met daarop een laag memory foam. Dit zorgt ervoor dat het kussen zich aanpast aan het lichaam van uw lieve viervoeter. Uw hond zal lekker comfortabel een dutje kunnen doen of even kunnen rusten. Niks is lekkerder dan een heerlijk bed.

Beeztees heeft een aantal orthopedische hondenkussens ontwikkeld. Elk kussen heeft zo zijn eigen voordelen. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken tussen de orthopedische bedden van Beeztees? We leggen u graag de verschillen uit!

Een basic orthopedisch hondenbed

Allereerst vindt u bij Beeztees het Beeztees orthopedische hondenkussen Zira. Dit hondenkussen is gevuld met regulier schuim met daarop een memory foam laag. Hierdoor past het kussen zich perfect aan aan het lichaam van uw hond. De onderkant van het kussen is gemaakt van anti-slip, zodat het kussen goed blijft liggen. Voor een goede hygiëne is het kussen uitwasbaar op 60 graden. De binnenhoes kan gewassen worden op 30 graden.

Speciaal voor in de bench

Slaapt uw hond graag in de bench? Dan wilt u natuurlijk een kussen dat precies in de bench past. Het Beeztees Ligkussen Bench Ito bevat net als de andere orthopedische kussens van Beeztees een memory foam laag. Dit kussen past precies in de bench, waardoor uw hond heerlijk zal slapen. Ook dit kussen kan gewassen worden en heeft een speciale anti-slip laag aan de onderkant.

Een lekker zacht kussen

Ligt uw hond liever op een lekker zacht kussen? Het Beeztees Hondenkussen Ruba is lekker zacht door de fleece buitenlaag. Het kussen is gevuld met memory foam en normale foam vlokken. Hierdoor biedt het kussen extra steun. Uw hond zal hier heerlijk op slapen!

2 in 1

Met het Beeztees 2-in-1 Ligkussen heeft u 2 orthopedische kussen in één! Het onderste kussen is gevuld met regulier schuim en memory foam. Daarnaast bevat dit kussen een extra topper die volledig gevuld is met memory foam. Deze kussens kunt u natuurlijk samen gebruiken, maar ook afzonderlijk! Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk 1 kussen meenemen en de andere thuis laten.

Lazy Sunday

Tot slot vindt u bij Beeztees het Beeztees Ligbed Yura. Dit is een heerlijk orthopedisch ligkussen met een opstaande rand. De zijkanten van dit ligbed zijn volledig gevuld met schuim. Het bed zelf bevat zowel regulier schuim als een laag memory foam. Hier kan uw hond lekker in wegdoezelen.

We hopen u zo een beetje op weg te helpen met de keuze van het juiste orthopedische ligkussen / ligbed. Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!