Bucas

Bucas

Bucas ontwerpt en produceert voornamelijk high performance paardendekens en daarnaast ook aanverwante ruitersport producten. Wat de weeromstandigheden ook zijn, met Bucas kunt u erop rekenen dat uw paard goed gekleed gaat! Bekijk Medpets om te zien welke dekens er verkrijgbaar zijn voor uw paard.

De geschiedenis

In 1981 werd Bucas opgericht in Cork, Ierland. Opvolgend werd in 1982 de eerste high performance waterbestendige deken ontwikkeld. Ook is het stay-dry principe in de loop der jaren geperfectioneerd. De stay-dry stof voert zweet en vocht af, zodat uw paard altijd droog blijft. In de jaren negentig ontwikkelde Bucas de eerste lichtgewicht, volledig waterproof en ademende deken voor gebruik bij hogere temperaturen. Daarnaast werden ook zon-reflecterende dekens geïntroduceerd en dekens met antibacteriële voeringen.

Buzz-Off vliegendekens

In het jaar 2000 bracht Bucas de revolutionaire Buzz-Off vliegendeken op de markt. De bijzondere stof van de deken biedt bescherming tegen de kleinste insecten en UV-stralen. Jaren later, in 2012, introduceerde Bucas de Buzz-Off Zebra vliegendeken. Wist u dat in het wild levende zebra’s niet door vliegen worden geteisterd? Het strepenpatroon van de zebra zorgt er namelijk voor dat vliegen verward raken en wegblijven!

Recuptex Therapy Rug

Bucas heeft een deken ontwikkeld die niet alleen tal van medische klachten kan voorkomen, maar ook kan helpen bij de behandeling van verschillende aandoeningen bij uw paard: de Bucas Recuptex Therapy Rug. Denk hierbij aan aandoeningen als artritis, kissing spine, spierpijn, schade aan het weefsel of andere pijnen. De therapiedeken kan helpen bij het behandelen van paarden met chronische artritis of rugproblemen. De Recuptex Therapy Rug kan ook uitgebreid worden met een bijpassende nek. Dit nekstuk is gemakkelijk te bevestigen aan de deken. De deken is bovendien ook verkrijgbaar voor uw hond. Bekijk hier snel de Bucas Recuptex Therapy Dog Rug

Uw paardendekens wassen

Wanneer uw Bucas paardendekens wel een wasje kunnen gebruiken, wast u met Bucas Rug Wash. Dit speciale wasmiddel is uiterst geschikt voor uw waterproof en waterafstotende paardendekens.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten