Service
Winkelmandje
Menu

Carhartt Dog Safety Vest

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Carhartt Dog Safety Vest

  Met de Dog Safety Vest van Carhartt kan uw hond veilig en goed zichtbaar op pad. De felle kleurstelling zorgt er namelijk voor dat uw hond overdag goed opvalt. Wanneer het wat donkerder wordt helpen de reflecterende strips ervoor dat ook dan uw hond veilig op straat kan lopen. Het lichtgewichte vest is van top kwaliteit waarbij de hoofdnaden driedubbel gestikt zijn. Door de banden met klittenbandsluiting op de borst en langs de taille is dit stevige veiligheidsvest goed te bevestigen.

  Eigenschappen

  • 100% polyester
  • Reflecterende banden
  • Banden met klittenbandsluiting op borst en taille
  • Driedubbel gestikte hoofdnaden

  Maten

  Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw huisdier het beste kunt opmeten.

  Welke maat heeft mijn hond nodig?
  Maat Nekomvang Buikomvang
  S 25 - 38 cm 40 - 53 cm
  M 38 - 53 cm 96 - 135 cm
  L 48 - 66 cm 123 - 168 cm
  XL 60 - 71 cm 152 - 180 cm

  Kleur

  Oranje

  Wat als de Carhartt Dog Safety Vest niet past?

  Om te controleren of de Carhartt Dog Safety Vest past, mag u de jas uit de verpakking halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag de jas wegens hygiënische redenen niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat de jas bevlekt is, gedragen is, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Andere klanten kochten ook