Catnip speelgoed

Veel katten houden van een actieve speelsessie, mits het speelgoed interessant genoeg is natuurlijk. Door speelgoed te kopen met catnip (kattenkruid), wordt het al snel wat interessanter. Catnip, ook wel kattenkruid genoemd, werkt stimulerend voor katten. Kattenkruid bevat namelijk nepetalactone, een stof waar katten gek op zijn. Daarnaast is catnip veilig voor uw kat, omdat er geen schadelijke stoffen in zitten.

Zelf catnip toevoegen aan speelgoed

U kunt catnip ook zelf aanschaffen, zonder dat het al verwerkt zit in speelgoed. De catnip kunt u als gedroogd kattenkruid aanschaffen, maar ook in sprayvorm. Verschillende merken zoals Francodex, Versele-Laga, Beeztees en KONG hebben een spray in hun assortiment. Deze catnip-spray kunt u gebruiken om bijvoorbeeld een nieuw slaapplekje of rustplekje aantrekkelijker te maken. Ook kan de spray handig zijn voor kattenspeeltjes of krabpalen, zodat u het gedrag kunt sturen. Zo kunt u het krabben op de krabpaal aantrekkelijker maken, dan het krabben op bijvoorbeeld de meubels in huis.

Buiten de spray is er ook los kattenkruid van KONG Kat – Naturals Premium Catnip. Dit gedroogde kattenkruid kan handig zijn voor het opnieuw vullen van catipspeeltjes of te strooien op een kartonnen krabplank.

Speeltjes met catnip

Jagen op speeltjes vinden de meeste katten leuk, maar het is nog leuker als er kattenkruid aan is toegevoegd!Het jachtinstinct wordt geactiveerd en jagen maar! Houd uw kat van jagen op pluche beestjes? Kijk dan eens bij het Lief! Kattenspeelgoed. Houdt uw kat meer van levensechte dieren? Dan kan het Play N Squeak – Kattenspeelgoed uw huistijger vast en zeker uren vermaken! Bent u benieuwd naar alle kattenspeeltjes met Catnip? Bekijk dan hieronder het volledige assortiment.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten