Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Cat’s Best

Cats Best is een bedrijf die voor drie dingen staat; Modernste technologie, bewezen kwaliteit en eenvoudige verwijdering. Het unieke aan de kattenbakvullingen van Cat’s Best, zijn de actieve houtvezels.

Meer informatie

1 - 4 van 4 Producten

Cat’s Best

Cat’s Best is namelijk Europa’s favoriete kattenbakvulling van plantaardige vezels. Het is namelijk de eerste kattenbakvulling, dat natuur met hi-tech verbindt. Actieve houtvezels zijn namelijk in staat om vochtigheid tot het 7-voudige volume op te nemen en duurzaam in te kapselen. Dit is een heel natuurlijk proces, veilig en 100% passend bij de kat. Onaangename geuren kunnen zo niet eens ontstaan en maakt elk toiletbezoek van uw kat een bosachtige beleving. Cat’s Best gebruikt alleen natuurlijke, hernieuwbare plantaardige grondstoffen voor zijn producten. Doordat alle kattenbakvullingen 100% biologisch afbreekbaar zijn, kan het probleemloos via de biobak of compost verwijderd worden. Met de functionaliteit van de producten ondersteunt Cat’s Best het welzijn, gezondheid van uw kat op unieke wijze. U koopt niet slechts een kwaliteitsproduct, maar beschermt tegelijkertijd ook het milieu.

Kattenbakvulling

Bent u op zoek naar een fijne kattenbakvulling? Cat’s Best heeft verschillende kattenbakvullingen en bodembedekkers voor uw kat of kleindier. Zo kan de Cat’s Best Original tot wel 7 keer zijn eigen volume absorberen, waardoor deze extra lang mee kan gaan. Verder heeft Cat’s best een speciale kattenbakvulling voor langharige katten, namelijk de Cat’s Best Smart Pellets. De Cat’s Best Universal is geschikt als bodembedekker voor kleindierverblijven en als kattenbakvulling. Deze bodembedekking is biologisch afbreekbaar en helpt nare luchtjes te voorkomen.