Service
Winkelmandje
Menu

Comfortabele wintermanden en -kussens

Wanneer het buiten steeds kouder wordt gaan dieren op zoek naar warme en droge plekjes waar het goed te vertoeven is. Ook onze trouwe viervoeters hebben in deze koudere periode behoefte aan een warm en comfortabel plekje. Verwen uw lieve hond in deze tijd van het jaar met een heerlijk zachte en warme hondenmand of -kussen!

Hond in mand

Zelfwarmende hondenmanden

Tijdens de donkere en koude wintermaanden is alle warmte welkom. De zelfverwarmende hondenmanden zijn hierbij een ideale uitkomst. Deze manden zijn zo ontworpen dat ze de warmte van uw hond vasthouden. Zo hebben we bijvoorbeeld de Scruffs Thermal Box Bed. De mand is gevuld met dicht schuimrubber en luchtzakjes die isolerend werken. De Scruffs Thermal Box Bed is speciaal ontworpen voor honden met artritis, jonge of zieke honden of alle honden die ieder beetje extra warmte waarderen.

Fluffy hondenmanden

Niets is jaloersmakender dan uw hond zien genieten in een heerlijk zachte fluffy hondenmand. Toch gunt u als hondenbaasje uw hond het allerbeste. Wanneer uw lieve hond eenmaal een keertje in een fluffy hondenmand heeft gelegen, wilt uw trouwe viervoeter niet meer terug. Bij Medpets bieden we fluffy hondenmanden in verschillende maten aan. Zo begint het voor de kleinste bij 45 cm en loopt het op tot de 100 cm. De fluffy hondenmanden bieden uw hond ook een veilig en geborgen gevoel. Zo kan uw trouwe viervoeter ultiem genieten in een heerlijk, zachte fluffy mand.

Orthopedische kussens

Wanneer u uw hond graag verwent met extra comfort of als extra ondersteuning voor de gewrichten van belang is, dan is een orthopedisch kussen een goede uitkomst. Orthopedische kussens worden gemaakt van traagschuim met Memory Foam. Dit zorgt voor een drukverlagende en drukverdelende werking. Verder vormt het traagschuim zich naar het lichaam van uw hond. Dit zorgt voor meer comfort en daardoor ook een betere nachtrust. Hierdoor heeft uw lieve viervoeter meer energie om er overdags weer helemaal tegenaan te gaan.

Passend bij je interieur

Naast dat u uw trouwe viervoeter graag verwent met een heerlijk warm plekje, is het natuurlijk ook fijn als de hondenmand of het kussen goed bij je interieur past. Bij Medpets bieden we u verschillende opties, waardoor u kunt kiezen uit het beste voor uw hond én uw interieur. Zo hebben we bijvoorbeeld de rieten hondenmanden. De natuurlijke kleur van een rieten hondenmand is visueel erg aantrekkelijk en hierdoor een echte eyecatcher voor in uw kamer. Of wat dacht u van een mooie hondenbank?.

Kussen voor in uw bench

Een bench kan voor uw hond een veilige plek zijn waar hij of zij lekker kan ontspannen. Als het weer wat kouder wordt, dan is het erg fijn dat er ook een lekker zacht kussen in de bench ligt. Er zijn bench kussens met heerlijk zachte pluche speciaal voor in de Bench. Zo is er bijvoorbeeld de Beeztees bench kussen Mola, waarop uw hond kan genieten van een warm en zacht plekje in de bench.

Hondendeken

Samen met uw hond genieten onder een warm dekentje, heerlijk toch? Toch is het dan wel fijn als uw hond een eigen deken heeft. Bij Medpets bieden we verschillende soorten hondendekens aan. Zo hebben we dekens die geschikt zijn voor op uw bank, zoals de Trixie Nero hondendeken. Wanneer het buiten koud is, dan is een fleece deken natuurlijk ideaal. Zo blijft uw trouwe viervoeter ook tijdens de koude wintermaanden lekker warm!

Er zijn dus genoeg mogelijkheden waarop u uw trouwe viervoeter kan verwennen met een heerlijk warm, zacht en comfortabel plekje tijdens de koude, gure en natte wintermaanden!