Critical Care

Critical Care

Critical Care is ontwikkeld met de hulp van dierenartsen en voedingsdeskundigen. Het kan ingezet worden als herstelvoeding voor herbivoren zoals konijnen, cavia's, chinchilla's en schildpadden die niet willen of kunnen eten als gevolg van een ziekte of na een operatie. Zo bevat Critical Care essentiële voedingsstoffen en veel vezels voor een goede darmwerking.

Gebruik

Critical Care kunt u eenvoudig mengen en toedienen. Critical Care kunt u mengen met lauw water en dit als brij in een schaaltje voeren. Als dieren echter zelf geen voeding op kunnen nemen, zoals bij tandproblemen, ouderdom, operatie en spenen, kunt u Critical Care ook geven met behulp van een spuitje. U spuit dan voorzichtig de oplossing in de bek van uw dier. U kunt zelf bepalen hoe dik u de oplossing maakt.

Producten

Medpets heeft 2 producten in het assortiment van Critical Care: Critical Care Apple Banana en Critical Care Fine Grind. Beide producten zijn te gebruiken als herstelvoeding. Het verschil is dat Critical Care Fine Grind fijnere deeltjes heeft. Hierdoor is het ideaal voor de toediening via een spuit of voor sondevoeding. Critical Care Fine Grind is ook makkelijker in gebruik bij kleine en jonge dieren.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten