Curver

Curver

Curver Petlife heeft verschillende producten geproduceerd voor honden en katten. De producten van Curver Petlife zijn gemaakt van hoge kwaliteit, zodat u het beste kunt aanschaffen voor uw lieve huisdier. De producten van Curver Petlife variëren van comfortabele slaapmanden tot functionele voedselcontainers.

Comfortabel slapen

Met de bedden van Curver Petlife biedt u uw hond of kat een heerlijke ligplaats. Het multifunctionele Bunkbed heeft twee verdiepingen en is geschikt voor katten en kleine honden. Het onderste deel van het Bunkbed is tevens als reismand te gebruiken. De meeste manden worden geleverd met een kussen, waardoor uw huisdier comfortabel kan liggen.

Opbergen

Ook voor het opbergen van het voer van uw huisdier heeft Curver een handige en eenvoudige oplossing. In de voedselcontainers kunt u het voer luchtdicht bewaren waardoor het langer vers blijft en voedingsstoffen behouden blijven. Er zijn opbergboxen voor zowel honden als katten. Aan de bovenkant van de containers zit een handige deksel, zodat u dagelijks gemakkelijk voer uit de container kunt halen. De containers zijn verkrijgbaar in diverse formaten.

Op reis

Mocht u een keer op reis gaan en wilt u het voer van uw huisdier goed bewaren? Dat kan met de Curver Petlife Food Travelkit. Deze speciale driedelige set kan luchtdicht worden afgesloten. In de Travelkit kunt u gemakkelijk brokken en water meenemen voor onderweg.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten