Dierenarts

Waarom werken we bij Medpets met een dierenarts?

Omdat Medpets werkt met een dierenarts kunnen al onze producten worden begeleid met een goed gebruikersadvies. Daarnaast kan de dierenarts rechtstreeks vragen van klanten over de producten behandelen en advies geven voor welk product het best in een bepaalde situatie kan worden gekozen. Ook kan de dierenarts het advies geven juist niet voor een bepaald product te kiezen, maar bijvoorbeeld eerst zijn of haar huisdier door de eigen dierenarts te laten controleren voordat een eigenaar besluit tot zelfmedicatie.

Contact dierenarts

Het contact kan telefonisch: 03 - 555 91 23 en per e-mail: dierenarts@medpets.be. Iedereen kan met elke vraag bij de dierenarts terecht. Er bestaan geen domme vragen, alleen de vragen die niet worden gesteld! Onze dierenarts is Mara van Brussel-Broere. Hieronder stelt zij zich aan u voor.

Dierenarts

Wie ben ik?

Ik ben Mara van Brussel-Broere en sinds 2018 jouw dierenarts en aanspreekpunt bij Medpets.

Ervaring

In 2008 ben ik afgestudeerd als gezelschapsdierenarts (dus voor honden, katten, konijnen, knaagdieren en vogels) aan de Universiteit van Utrecht. Hierna heb ik bijna 7 jaar in een gezelschapsdierenkliniek gewerkt. Binnen de praktijk was ik vooral in de spreekkamer te vinden. Buiten de gezelschapsdierenpraktijk heb ik me beziggehouden met het overbrengen van specifieke productinformatie voor diergeneesmiddelen aan dierenartsen en online nascholing voor dierenartsen. Diergeneeskunderegister: 160191

Medpets

Bij Medpets vind ik beide onderdelen terug, namelijk het adviseren en helpen van mensen met hun huisdieren, maar ook het overdragen van kennis. Bijvoorbeeld door het optimaliseren van de informatie met betrekking tot onze producten, zodat een huisdiereigenaar goed wordt geïnformeerd over het product dat hij of zij wil aanschaffen. Maar ook via het schrijven van artikelen die zijn terug te vinden in onze rubriek ‘Tips van de Dierenarts’ en het opnemen van informatieve video’s.

Gratis Advies

Jullie zullen me terug gaan zien op onze website en in verschillende informatieve video’s. Daarnaast kunt u me bereiken voor vragen via het volgende telefoonnummer: 03 - 555 91 23 of per e-mail dierenarts@medpets.be. De vragen kunnen heel divers zijn en betrekking hebben op een specifiek product. Het kan bijvoorbeeld niet duidelijk zijn hoe u een product moet gebruiken. Daarnaast kan ik u adviseren bij het gebruik van anti-parasitaire producten voor u huisdier, zoals ontworming, ontvlooiing en producten tegen teken. Ook bij de keuze van het gebruik van ondersteunende supplementen bij uw huisdier wil ik u graag adviseren. In sommige gevallen zijn er niet veel opties en is de keuze dus beperkt. In andere gevallen zijn er veel producten beschikbaar waardoor u door de bomen soms het bos niet meer ziet. Ook voedingsadvies is een belangrijk onderdeel. Natuurlijk heb ik mijn beperkingen als dierenarts die advies geeft via de telefoon of per e-mail. Gelukkig kan ik in veel gevallen helpen, maar in sommige gevallen zal het nodig zijn dat een dier eerst gezien wordt door een dierenarts. Dit zal ik dan ook zeker adviseren. Ik zal altijd mijn best doen om u van een juist advies te voorzien of informatie te geven over een product wat we aanbieden.

Tips van de Dierenarts

Video's van dierenarts