Dierendag!

Surprise Box

Dierendag bij Medpets!

Zondag 4 oktober is het Dierendag! Wat krijgt uw viervoeter als cadeautje? Een lekkere snack, nieuw speelgoed of een mooie, nieuwe mand?

5% korting op al het speelgoed en snacks!

Uw huisdier verdient met Dierendag natuurlijk wel een extra cadeautje. Waar maakt u uw huisdier gelukkig mee? De keuze is aan u! Speciaal voor Dierendag shopt u nu al het speelgoed en alle snacks met 5% korting! Gebruik de kortingscode DIER4020 in het winkelmandje (geldig t/m zondag 4 oktober).

Medpets Surprise box: wegens groot succes helaas op!

WEGENS GROOT SUCCES ZIJN DE SURPRISE BOXES HELAAS OP!

Bij Medpets laten we dit feestje niet aan ons voorbij gaan! Daarom trakteren wij uw hond of kat op een pakketje vol lekkers. Dat wordt smullen! Ontvang nu de Surprise Box voor uw hond of kat bij een besteding vanaf 39 euro (excl. verzendkosten)! *Geldig vanaf 28 september 2020. OP=OP!

Wat voor leuks zit er in de Surprise Box Kat?

Surprise Box helaas op!

Wat voor lekkers zit er in de Surprise Box Hond?

Surprise Box helaas op!

Winacties op Facebook

Wishlist

Win een zelf samengestelde wishlist t.w.v. €75,-. Stuur een lijst van uw favoriete producten in (maximaal 3 producten). Plaats deze onder de wishlist Facebook post en maak automatisch kans op uw wishlist producten. Deze actie is geldig vanaf 27 september 2020. Maandag 5 oktober wordt de winnaar gekozen!

Win een Bucas Recuptex Therapy Dog Rug

Win een Bucas Recuptex Therapy Dog Rug in een maat naar keuze! Deze hondenjas met een waarde vanaf €44,95 kunt u winnen door een motivatie achter te laten onder de Bucas Recuptex Facebook Post. Deze actie is geldig vanaf 30 september 2020. Maandag 5 oktober wordt de winnaar gekozen!

Win een Trixie Krabhangmat

Win een Trixie Krabhangmat met Muurbevestiging ter waarde van €28,50. Post een foto van uw trouwe huistijger onder de Trixie Krabhangmat en maak automatisch kans! Deze actie is geldig vanaf 1 oktober 2020. Maandag 5 oktober wordt de winnaar gekozen!

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates omtrent de winacties!

Actievoorwaarden giveaways

Regels voor acties op Facebook:

 • De actie is van Medpets (niet van Facebook).
 • Facebook is niet beschikbaar als contactpersoon. Voor vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Medpets (via info@medpets.nl of op onze Facebook-pagina).
 • De actieperiode stemt overeen met de informatie op onze Facebook-pagina.
 • Facebook-gebruikers zijn zelf aansprakelijk voor alle wettelijke overtredingen van de door hen geplaatste berichten.
 • De te winnen prijzen zijn te vinden op onze Facebook-pagina.
 • De winnaar wordt na het einde van de actie binnen een week bepaald door het Medpets team en wordt bekend gemaakt op onze Facebook-pagina.
 • De uitslag is definitief.
 • De winnaar wordt gevraagd na de aankondiging op onze Facebook-pagina binnen 4 weken een privé-bericht via Facebook te versturen aan Medpets zodat de prijs opgestuurd kan worden. Wanneer dit niet het geval is, wordt de prijs aan een andere deelnemer verloot.
 • Medpets heeft ten allen tijde en zonder opgaaf van reden en zonder melding vooraf het recht deze actie te beëindigen en/of prijzen en/of actievoorwaarden te wijzigen. Bij aanpassing van de actievoorwaarden zal de aangepaste versie zo snel mogelijk op de website geplaatst worden.
 • Medpets behoudt zich het recht om niet over te gaan tot het uitkeren van een of meerdere prijzen in geval van overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval begrepen de faillietverklaring van de leverancier van een prijs of in geval van een niet voorradig product. Medpets zal in dat geval zorg dragen voor een alternatieve prijs.
 • Deelname aan deze actie betekent instemming met de gestelde voorwaarden. U kunt deze instemming niet herroepen.
 • Alle rechten, drukfouten en wijzigingen voorbehouden.
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten