Service
Winkelmandje
Menu

Top 5 cadeautjes voor dierendag!

Het is bijna weer zover: dierendag! 4 oktober staat volledig in het teken van uw harige vriend. Bent u nog op zoek naar een leuk cadeautje? We snappen dat het moeilijk kiezen is en daarom helpen we u een handje. Lees snel verder voor de top 5 dierendagcadeautjes.

Ballonnen hond

P.L.A.Y. Pet Bone-appetite Cake

Het is natuurlijk geen feestje zonder taart! En met dierendag verdient uw viervoeter wel een traktatie. De speelgoedtaart van P.L.A.Y. Pet bestaat uit 3 stukjes die losgehaald kunnen worden. Eerlijk zullen we alles delen! Ze bevatten ook nog een leuke pieper voor extra veel speelplezier.

Beeztees Yali Pluche Donutmand – Beige

Het is een echte trend: de donutmand. Na deze super zachte mand wilt uw hond of kat niks anders meer, it’s so fluffy! Ook straks voor de winterperiode is dit een echte must. Door de opstaande raden heeft uw huisdier extra ondersteuning aan de kop en nek. Een heerlijke plek om lekker dus lekker in weg te dromen.

District 70 Fiesta

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Het ultieme dierendagcadeautje voor uw pluizenbol: een kartonnen krabplank in de vorm van een taart. We weten allemaal dat katten gek zijn op karton. Deze kartonnen taart is van veel markten thuis. Uw kat kan er namelijk mee spelen en aan krabben. Er bevindt zich een balletje in de onderste laag en een pluimpje bovenop. Wat een feest!

Renske Kat Gezonde Beloning Vleeshartjes

Snacks mogen natuurlijk ook niet ontbreken op dierendag! Verwen uw kat daarom met deze vleeshartjes van Renske. De hartjes bestaan volledig uit vis of vlees en zijn gluten- en graanvrij. Kies de favoriete smaak uit van uw pluizenbol en hij is helemaal tevreden!

Esve Wilgenrol

Trakteer uw konijn of knager op de Esve Wilgenrol! Een heerlijke en natuurlijke lekkernij waar uw huisdier aan kan knabbelen en mee kan spelen. Wanneer het hooi aan de binnenkant helemaal is opgepeuzeld kan uw harige vriend door de tunnel kruipen. Kijk dus even goed welke maat u besteld.