Service
Winkelmandje
Menu

Ferribiella Down Jacket Nuvola

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Ferribiella Down Jacket Nuvola

  Wanneer het buiten koud en nat is, gaan we niet graag naar buiten. Geldt dat ook voor uw trouwe viervoeter? Dan biedt de Down Jacket Nuvola uitkomst! De waterproof hondenjas is voorzien van een buitenkant en voering van polyester. De vulling van de regenjas bestaat uit 100% microvezel. Dankzij een speciaal ontworpen rits, kan de vacht van uw harige vriend niet beschadigen wanneer u het jack bij hem aantrekt. Heeft u de Ferribiella jas niet meer nodig, omdat er mooier weer in aantocht is? Dan bergt u de regenjas eenvoudig op in de bijgeleverde opberghoes.

  Eigenschappen

  • Fraaie, waterdichte regenjas voor honden
  • Waterproof en polyester buitenkant en voering
  • Vulling van 100% microvezel
  • Speciale rits om beschadiging van de vacht te voorkomen
  • Inclusief handige hoes om de jas in op te bergen

  Kleur

  Roze

  Maat

  Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw huisdier het beste kunt opmeten.

  Maten
  Afmetingen (Ruglengte)
  51 cm
  55 cm

  Wat als de Ferribiella Down Jacket Nuvola niet past?

  Om te controleren of de Ferribiella Down Jacket Nuvola past, mag u de jas uit de verpakking halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag de jas, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als deze in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het product bevlekt is, gedragen is, haar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en/of terugsturen.

Andere klanten kochten ook