Frontline Combo Spot On Kat
Frontline Combo Spot On Kat
Frontline Combo Spot On Kat

Frontline Combo Spot On Kat

Dit product mag momenteel niet worden aangeboden op Medpets.be. Wel kunt u hier alle informatie over het product vinden. Frontline Combo voor de kat beschermt tegen en doodt bijtende luizen en vlooien en teken bij de kat.

 • Deskundig advies van onze dierenarts
 • Gratis verzending vanaf €49,-
 • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
 • Gratis terugsturen *
 • Productinformatie
 • Bijsluiters

Productinformatie

Frontline Combo

Frontline Combo bevat twee verschillende actieve bestanddelen. Frontline Combo Kat doodt naast volwassen vlooien en teken ook de eieren en larven van vlooien. Vlooien worden binnen 24 uur en teken en luizen binnen 48 uur na toediening gedood. De druppels van Frontline Combo Kat zijn ook geschikt voor fretten.

Eigenschappen

 • Bestrijdt vlooien, teken en bijtende luizen en voorkomt herbesmetting van de omgeving door onvolwassen vlooien voor de duur van vier weken.
 • Stopt de ontwikkeling van eieren, larven en poppen van vlooien gedurende zes weken en voorkomt hiermee herbesmetting van de omgeving van de kat.
 • Doodt teken op uw kat en beschermt tegen herbesmetting tot twee weken.
 • Kan toegediend worden als onderdeel van een behandelingsschema ter bestrijding van door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis (FAD).

Toediening

U kunt Frontline Combo toedienen door de pipet tussen de schouderbladen leeg te knijpen.

Eigenschappen Frontline Combo Spot On Kat bij fretten

Elimineert vlooien en teken op de fret. Heeft een meervoudige werking werking op vlooien: het elimineert de volwassen vlooien op het dier en voorkomt besmetting van de omgeving van het behandelde dier door onvolwassen vlooien. Daarnaast beschermt het de fret tegen herinfestatie van vlooien en teken gedurende 4 weken.

Dosering en toedieningsweg bij fretten

Eén pipet van 0,5 ml per fret, voor lokale toepassing op de huid (gelijk aan dosering voor katten). Minimale behandelingsinterval: 4 weken.

Gebruik tijdens dracht, lactatie (Opgelet: hier zijn verschillen tussen katten en fretten)

 • Katten: Het product kan worden gebruikt tijdens de dracht en lactatie.
 • Fretten: De veiligheid van het product is niet aangetoond bij fretten gedurende de dracht en lactatie. Daarom uitsluitend gebruiken na overleg met de behandelende dierenarts.

Contra-indicaties (Opgelet: hier zijn verschillen tussen katten en fretten)

 • Katten: Het product niet toedienen aan kittens jonger dan 8 weken oud en/of aan kittens die minder dan 1 kg wegen.
 • Fretten: Het product niet toedienen aan fretten jonger dan 6 maanden oud, dus niet op de pups.
 • Algemeen: Niet gebruiken bij zieke (bv. systemische ziekten, koorts) of herstellende dieren. Niet gebruiken bij konijnen, aangezien bijwerkingen en zelfs sterfte kunnen voorkomen.

Voorzorgsmaatregelen

Teken die reeds op de kat aanwezig zijn, dienen te worden verwijderd met bijvoorbeeld de O'Tom tekenhaak.

Werkingsduur

 • Doodt vlooien op uw kat en beschermt tegen herinfestatie gedurende 4 weken.
 • Doodt vlooien op uw fret en beschermt tegen herinfestatie gedurende 4 weken.
 • Inhibeert de ontwikkeling van eieren, larven en poppen van vlooien (gedurende 6 weken bij de kat), en voorkomt zo de besmetting van de omgeving van het behandelde dier gedurende dezelfde periode).
 • Doodt teken op uw kat en beschermt tegen herinfestatie tot 2 weken.
 • Doodt teken op uw fret en beschermt tegen herinfestatie tot 4 weken.

Omgeving

Om de kans op herbesmetting te verkleinen, raden wij u aan ook de omgeving te behandelen. Dit kan met een omgevingsspray als Indoor-X Ongediertespray.

Product ID: 889
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met Frontline Combo Spot On Kat ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Zeer goed
Door , 22 januari 2015

Zeer goed!

Handig in gebruik
Door , 16 november 2014

Rondom ons huis ligt veel bos waar onze 2 poezen vaak rondlopen. Ze komen dan vaak thuis met meerdere teken in hun vacht. Met de spot on-behandeling van Frontline Combo - op aanraden van de DA - blijven ze toch telkens 3 weken tekenvrij. Redelijk efficiënt dus! Vlooien blijven helemaal weg, dus ik vind dit een prima product.

Frontline combo
Door , 09 november 2014

Goed product!

Goed
Door , 19 oktober 2014

Voldoet aan de verwachtingen.

Goed tegen vlooien, minder tegen teken
Door , 15 juni 2014

Ondanks strenge opvolging en maandelijkse herhaling hadden onze beide poezen na 3 weken meerdere teken. Frontline combo biedt 4 weken bescherming tegen vlooien, maar slechts 2 weken tegen teken en das nogal vervelend. Ik moet dus alsnog een aanvullend tekenwerend middel gebruiken.

Frontline Combo kat
Door , 26 april 2014

Ik heb mn poezen nu 7 jaar behandeld met dit antivlooienmiddel, zonder problemen. Maar de laatste twee maanden zie ik dat er levende vlooien in de poezenmanden zitten (poezen lopen buiten). Grote paniek natuurlijk. Dierenarts zegt dat het na langdurig gebruik minder effectief kan worden en dat ik nu beter overschakel op een ander middel.

Beoordelingen 1 - 6 van 9
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten