Service
Winkelmandje
Menu

Geslachtsdrift en hyperseksueel gedrag van de reu

Als de lente haar intrede doet, waart de geur van loopse teefjes door de lucht. Dit kan het hoofd van niet-gecastreerde reuen behoorlijk op hol brengen. Vaak gaat dit hyperseksuele gedrag ook gepaard met fysieke ongemakken, zoals ontsteking van de penis of voorhuid. In dit artikel leest u alles over geslachtsdrift en hyperseksueel gedrag van de reu.

gedrag-reu

Hyperseksueel gedrag

Een ogenschijnlijk lachwekkend onderwerp, maar een grote zorg voor veel bezitters van ‘veelal puberende’ reutjes. Zodra de lente haar intrede doet en de geur van loopse teefjes door het bos of het park waart, krijgen veel jonge reutjes last van chronische bananen in de oren en, fysiek, van een ontstoken penis als gevolg van hyperseksueel gedrag. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan door het overmatig markeren van een reu waardoor de penis geïrriteerd raakt, maar ook is de penis in ‘uitgeschoven’ toestand extra gevoelig voor irritatie door vuil of zand.

Wat is er aan te doen?

Niet iedereen wil zijn reu castreren. Maar eenzame opsluiting of een permanente verordening tot de riem is ook niet altijd prettig en om hem ‘dan maar zijn gang te laten gaan’, ook dat wordt u en uw reu niet altijd in dank afgenomen door andere hondenbezitters. Naast voldoende training en mentale afleiding door het doen van (zoek)spelletjes of andere activiteiten die de reu het allerleukste vindt kan hij ook fysiek worden ondersteund, zowel in- als uitwendig.

Geslachtsdrift

Om de ergste hormonale onrust te temperen kan zeer goed Puur Hypersex worden ingezet. Dit middel werkt ondersteunend bij hinderlijke, overmatige geslachtsdrift van de reu, maar ook van de kater en zelfs de rammelaar. Puur Geslachtsdrift bevat verdunningen van ingrediënten die allen hun uitwerking hebben op (overmatig) seksueel gedrag, te weten:

  • Agnus Castus: monnikspeper, wordt ingezet bij (nachtelijke) onrust door hyperseksualiteit
  • Origanum majorana: echte marjolein, vermindert seksuele opwinding
  • Humulus Lupulus: hop, remt de geslachtsdrift
  • Silybum Marianum: mariadistel is van belang bij de inactivatie van hormonen

Voorhuidontsteking

Indien de penis van de reu door hyperseksueel gedrag ontstoken raak, kunt u Prepusol inzetten. Prepusol heeft een ontsmettende en reinigende werking en is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van voorhuidontsteking.

 

 

 

Relevante producten