> De gezelligste tijd van het jaar met uw huisdier

De gezelligste tijd van het jaar met uw huisdier

De gezelligste tijd van het jaar met uw huisdier

Het is weer zover, de gezelligste tijd van het jaar! Maak kerst dit jaar extra speciaal door uw lieve huisdier eens lekker te verwennen. Er zijn veel leuke manieren om gezellig samen met uw huisdier kerst te vieren. Zo beleven jullie dit jaar samen een kerst om niet snel te vergeten!

Originele Kerstkaart

Bij kerst horen natuurlijk ook kerstkaarten. Met een leuke en vrolijke kaart maakt u iedereen blij! Helemaal leuk is het om samen met uw huisdier op de kerstkaart te staan. Om het gezellig aan te kleden hebben we bij Medpets allerlei leuke producten, waardoor u de ultieme kerstkaart kan versturen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Plenty Gifts kerststrik van satijn voor uw hond en de Plenty Gifts kerststrik van satijn voor uw kat. Of wat dacht u van deze prachtige Beeztees Kersttrui? Of kleedt uw huisdier helemaal in stijl aan met de Beeztees kerstsjaal. Zo schitteren u en uw huisdier op een prachtige kerstkaart!

Spelletjesavond

Wat is er nu leuker dan een gezellige spelletjesavond met kerst? Laat uw huisdier ook meespelen met speciale interactieve spelletjes. Bij Medpets bieden we verschillende spelletjes waarmee u uw huisdier uit kan dagen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Trixie Dog Activity Poker Box 2 of de Nina Ottosson Dog Casino voor uw trouwe viervoeter. Voor uw kat hebben we de District 70 Spy. En voor uw knaagdier kunt u denken aan de Trixie Snack Cube of de Beeztees Braingame Dorix. Zo gaat u samen met uw huisdier een gezellige kerstavond tegemoet!

Winterse wandeling

Als met kerst de hele familie weer samen komt, kan het leuk zijn om gezellig te gaan wandelen en uw hond mee te nemen. Wel is het fijn om goed voorbereid op pad te gaan met de winterse kou tijdens de donkere dagen.

Warm jasje

U kunt denken aan een warme jas voor uw trouwe viervoeter. Let hierbij wel op of het nodig is voor uw hond. Niet iedere hond heeft behoefte aan een jasje. In deze blog kunt u nagaan of uw hond behoefte heeft aan een hondenjas: Een hondenjas, heeft mijn hond die nodig?.

Geïrriteerde pootjes

Wanneer de sneeuwvlokjes weer naar beneden komen vallen, ziet dit er vaak prachtig uit. Wel is het van belang om op de pootjes van uw hond te letten. Zo kunnen honden brand- en irritatieplekken op hun voetzolen krijgen door pekel. Dus wanneer er gestrooid is, kunt u deze plekken het beste vermijden. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunt u de pootjes insmeren met vaseline of potenwax. Als uw trouwe viervoeter al last heeft van beschadigde of geïrriteerde pootjes kunt u ook denken aan speciale hondenschoenen.

Zichtbaar op pad

Aangezien het op de winterse dagen donker kan zijn tijdens de wandeling, is het natuurlijk wel fijn als jullie goed zichtbaar zijn. Het is daarom belangrijk om goed voorbereid te zijn. Bij Medpets bieden we verschillende producten, waarmee uw trouwe viervoeter veilig over straat kan in het donker. Zo hebben we bijvoorbeeld het Trixie Veiligheidshesje of de url=https://www.medpets.be/ruffwear-the-beacon/]Ruffwear Beacon[/url]. Ook kunt u denken aan een reflecterende of lichtgevende halsband/hondenriem. Voorbeelden hiervan zijn de Flexi Rollijn Neon - Tape Leash en de Beeztees Safety Gear Parinca Premium Halsband.

Zo kunnen u en uw trouwe viervoeter veilig genieten van een heerlijke winterse wandeling!

Kerstmaaltijd

Veel mensen doen met kerst extra hun best om een overheerlijke maaltijd op tafel te zetten. Om het nog leuker te maken kunt u ook uw huisdier verwennen met een kerstmaaltijd. Zo hebben we bij Medpets bijvoorbeeld de Denzel’s Kerst Lunch voor uw hond. De Trixie Kerst Kitty Stars Snacks voor uw kat. Of verwen uw knaagdier met de Naturals Cupid & Comet Kerst Allsortz. Wanneer u echt uit wilt pakken kunt u voor uw hond een kerstdiner maken. Zo hebben we bij Medpets het Terra Canis Kerstmenu – Winterhert.

Cadeautjes voor uw huisdier

Verwen uw lieve huisdier dit jaar met leuke kerstcadeautjes onder de kerstboom! Bij Medpets hebben we heel veel leuke cadeautjes, waardoor deze kerst voor uw huisdier niet meer op kan. Zo past een leuke en vooral lekkere adventskalender helemaal bij deze tijd van het jaar. Neem eens een kijkje op onze kerstpagina voor honden of de kerstpagina voor katten.

Zo vindt u altijd wel iets leuks om onder de kerstboom te verstoppen. Wij wensen u en uw huisdier een hele fijne kerst!

Deel dit artikel