Happy Dog

Happy Dog

Droog- en natvoer voor alle levensfases

De geschiedenis van Happy Dog en Happy Cat gaat terug naar de jaren ’50 van de vorige eeuw. Door de komst van een nieuwe techniek en modernere machines kon de familie Müller graanvlokken produceren. Samen met gedroogd vlees vormden de graanvlokken het eerste droogvoer voor honden. In de jaren die volgden, werd de voeding doorontwikkeld en ontstonden de merken Happy Dog en Happy Cat. Dit droog- en natvoer is er voor honden van alle rassen en in alle levensfases. Naast voeding bevat het assortiment ook verschillende smakelijk snacks voor honden.

Happy Dog Sortiment

Happy Dog NaturCroq

Happy Dog NaturCroq is licht verteerbaar hondenvoer voor honden van alle leeftijden. Zo is de Happy Dog NaturCroq Active speciaal samengesteld voor actieve honden en de Happy Dog NaturCroq Senior juist speciaal voor oudere honden. Elke levensfase van een hond behoeft een andere energiebehoefte. Hierdoor is de energiebehoefte van NaturCroq aangepast op de behoefte van uw huisdier. Verder bevat dit Happy Dog hondenvoer waardevolle dierlijke eiwitten en inheemse groene kruiden.

Happy Dog Supreme

De Happy Dog Supreme voerlijn is onderverdeeld in 4 verschillende voerlijnen, namelijk de Young, Fit & Well, Sensible en Mini. Op deze manier zorgt Happy Dog ervoor dat het hondenvoer zoveel mogelijk voldoet aan de behoeften van uw trouwe viervoeter.

Happy Dog Supreme young

Happy Dog Supreme young is speciaal ontwikkeld voor de jongste viervoeters. Voor pups van 4 weken tot 6 maanden oud kan de Happy Dog Baby gevoerd worden. Daarna kunt u overstappen op de Junior lijn. Dit voer bevat alle voedingsstoffen die uw kleine pup nodig heeft om op te groeien tot een volwassen hond. Daarnaast vindt u hier ook graanvrij voer en voeding met lam en rijst voor gevoelige pups.

Happy Dog Supreme Fit & Well

Happy Dog Supreme Fit & Well is geschikt hondenvoer voor volwassen en oudere honden. Dit voer is glutenvrij en bevat 5 dierlijke eiwitten. Deze evenwichtige voeding voldoet aan de voedingsbehoefte van uw trouwe viervoeter. Het senior hondenvoer is speciaal voor oudere honden met een normale energiebehoefte. Is uw hond juist erg actief en heeft deze een hogere energiebehoefte? Dan is de Fit & Well Sport geschikt voer! Ook voor honden met overgewicht kunt u hier de juiste voeding vinden, namelijk de Fit & Well Light Calorie Control.

Happy Dog Supreme Sensible

Is uw hond kieskeurig of heeft uw dier een voedselintolerantie of allergie? Happy Dog Supreme Sensible is een speciale voerlijn van Happy Dog die zich richt op kieskeurige of gevoelige honden. In het voer zit hoogwaardig vlees of vis. In dit voer wordt een eiwitbron gebruikt die geschikt is voor honden met voedingsintoleranties. Hierbij kunt u denken aan struisvogel, zalm, lam of konijn.

Happy Dog Supreme Mini

Voor de kleinste viervoeters heeft Happy Dog de Supreme Mini lijn. Dit hondenvoer is afgestemd op de behoeftes van kleine honden tot 10 kg. Zo is ook de brokgrootte aangepast, zodat uw kleine maatje kan genieten van zijn maaltijd. Ook in deze lijn is er weer onderscheid gemaakt tussen verschillende voedingsbehoeftes en leeftijdsfasen. Zo zijn de Mini Toscana en Mini Africa geschikt voor de gevoelige fijnproevers.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten