Hondenvoer - Snacks

Voor uw hond is het belangrijk om gezond en fit te blijven. Een goed uitgebalanceerde voeding is hierbij van groot belang. Voor welk type voeding u kiest, is afhankelijk van verschillende factoren zoals leeftijd, ras, de hoeveelheid beweging die uw hond krijgt en de aanleg voor klachten (zoals gewrichten, overgewicht etc.).

Dieetvoer

Heeft uw hond een aandoening en daardoor extra ondersteuning nodig? Hierbij kan dieetvoer extra ondersteuning bieden. Hierbij is het belangrijk dat u altijd eerst met uw dierenarts overlegd welk dieetvoer het meest geschikt is voor uw trouwe viervoeter. Bij Medpets vindt u meer dan 100 verschillende soorten dieetvoeding. Hierbij kunt u denken aan dieetvoer dat ondersteuning biedt bij problemen aan de urinewegen, gewrichten, lever, darmen, maag of nieren. Ook voor honden met overgewicht of honden die moeten herstellen na een ziekte kan dieetvoer de geschikte oplossing zijn. Bekijk snel het dieetvoer van merken, zoals Specific, Eukanuba, Trovet, Royal Canin, Hill’s en Sanimed.

Gezondheidsvoeding

Wanneer uw trouwe viervoeter gezond is, wilt u dat natuurlijk ook zo houden. Hierdoor is het belangrijk dat uw hond het beste hondenvoer krijgt! Bij Medpets vindt u een breed assortiment aan smakelijk en hoogwaardig gezondheidsvoer dat goed uitgebalanceerd is. Zo weet u zeker dat uw hond alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Bij de keuze voor het juiste voer voor uw hond, moet u rekening houden met verschillende factoren. Hierbij kunt u denken aan de leeftijd van het dier, grootte van het dier, activiteit, genetische aanleg voor huid-, gewrichts- of gebitsproblemen en neiging tot overgewicht. Op deze manier kunt u de hondenvoeding kiezen die het beste past bij uw trouwe viervoeter.

Hondenvoer

Biologische voeding

Bent u zelf bewust bezig met uw voeding en kiest u steeds vaker biologische producten? Nu kunt u ook uw hond biologisch hondenvoer voorschotelen. Biologisch voer voor honden voldoet aan de Skal (Stichting Keur Alternatief voortgebrachte Landbouw producten) eisen. Dit hondenvoer wordt geproduceerd met respect voor de natuur en de dieren. Daarnaast worden er tijdens de productie van de ingrediënten geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest gebruikt. Bekende biologische merken zijn Yarrah, Edgard & Cooper en Schesir! Bekijk nu snel ons gehele assortiment met biologische producten!

Standaard voeding

Bent u op zoek naar smakelijk hondenvoer waar uw trouwe viervoeter zeker van zal genieten? Bij Medpets vindt u een ruim assortiment aan standaard hondenvoer. Dit voer voor honden is geschikt voor gezonde en fitte honden. Deze voeding is goed uitgebalanceerd en voldoet aan de behoeften van uw trouwe viervoeter. De standaard voeding is verkrijgbaar in verschillende smaken, merken en soorten! Probeer zo eens het hondenvoer van Farm Food, Vetality, Antelope, Renske of Orijen. Ook vindt u hier hondenvoeding die gluten-, tarwe-, en/of graanvrij is.

Snacks en beloningen

Naast hondenvoer vindt u bij Medpets ook overheerlijke snacks en beloningen. Uw viervoeter mag toch ook wel eens verwend worden! Voor honden met gezondheidsproblemen heeft Medpets speciale dieetsnacks geselecteerd. Deze snacks sluiten aan op de dieetvoeding die uw hond krijgt. Zo zorgt u ervoor dat uw hond optimaal ondersteund wordt. Hierbij kunt u kiezen tussen lekkere brokjes, kauwsnacks of worsten. Daarnaast heeft Medpets verschillende lekkernijen voor alle honden. Geef uw hond bijvoorbeeld een lekker kauwbot van Farm Food, smakelijke kauwstrips van VeggieDent of natuurlijke snacks van Beeztees! Er is zoveel keuze, zodat u uw hond elke keer weer kunt blijven verrassen. Mag uw hond alleen graan- of glutenvrije snacks? Ook die kunt u bij Medpets vinden! Bekijk dan bijvoorbeeld de Renske Gezonde Beloningen of de snacks van Fish4Dogs, Boxby en Braaaf. Ook heeft Medpets leuke bakmixen zodat u zelf heerlijke traktaties kunt bakken. Zo zal uw hond u extra dankbaar zijn.

Brokken, natvoer of vers vlees

Er zijn verschillende soorten hondenvoer waaruit u kunt kiezen, namelijk hondenbrokken (droogvoer), natvoer of vers vlees. Het voordeel van droogvoer is, dat het weinig vocht bevat en daardoor ook lang houdbaar is. Bij droogvoer is het van belang om te kijken hoeveel dierlijke proteïnen er in het voer zitten. Dit bepaalt namelijk de kwaliteit van het voer. In natvoer zit juist heel veel vocht. Wist u dat natvoer meestal voor 70% uit vocht bestaat? Het voordeel van natvoer is, dat het vaak als zeer smakelijk wordt ervaren door uw hond! Vaak bestaat de complete maaltijd van honden deels uit droogvoer en deels uit natvoer. Het is ook mogelijk om uw hond vers vlees voor te schotelen. Hierbij zijn er twee opties, namelijk BARF of Kompleet Vers Vlees. De Vers Vlees voedingen zijn te onderscheiden in complete voedingen en voedingen waar nog ingrediënten aan toegevoegd moeten worden. Het is belangrijk om hier goed naar te kijken bij de aanschaf van een voeding.

Hondenvoer per levensfase

Een hond maakt 4 levensfases mee en daar komt natuurlijk verschillend voeding bij kijken. Voor het beste hondenvoer per levensfase, bent u bij Medpets aan het juiste adres. Wij hebben voor zowel de jonge honden als de wat oudere honden geschikt hondenvoer die u kunt bestellen. Als u hier beneden op de link klikt, krijgt u ons uitgebreid assortiment te zien.

Hondenvoer per ras

Het soort hondenvoer wat u hoort te geven aan uw viervoeter ligt niet alleen aan de levensfase. Het ras is ook belangrijk om mee te nemen in uw keuze voor hondenvoer. Een chihuahua heeft natuurlijk andere voeding nodig dan een Duitse herder. Bij het hondenvoer wat wij aanbieden, is er altijd beschreven voor welke soort hond het geschikt is. Mocht u toch twijfelen, neem dan vooral contact op met ons veterinair team. Zij staan ten alle tijden klaar om uw vragen te beantwoorden.