Service
Winkelmandje
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

Wat is het beste hondenvoer?

Het beste hondenvoer is subjectief en hangt ook af van de voorkeur van uw hond en van uzelf. Met een groot aanbod aan verschillende type voedingen, hebben we voor u een overzicht gemaakt van de populairste voedingen per categorie!

hondenvoer brok

Het beste graanvrije hondenvoer

Vooral voor honden met een gevoelig maagdarmkanaal kan graanvrije voeding erg zinvol zijn. Voorbeelden van populaire graanvrije voedingen zijn:

Het beste glutenvrije hondenvoer

Net als bij graanvrije voedingen kan glutenvrije voeding bijdragen bij het verminderen van maagdarmklachten. Echter kunnen glutenvrije voedingen wel glutenvrije granen bevatten, zoals aardappel, pompoen of zoete aardappel. Voorbeelden van glutenvrije voedingen zijn:

Het beste hypoallergene hondenvoer

Het kiezen van een goede hypoallergene voeding is afhankelijk van het type eiwit wat er in gebruikt is. Kijk dus goed op welke basis een hypoallergene voeding is gebaseerd. Weet u nog niet voor welk eiwit uw hond een allergie of intolerantie heeft? Dan kunt u het beste voor een compleet nieuw eiwit kiezen of een voeding met gehydrolyseerde eiwitten. Voorbeelden van hypoallergene voedingen zijn:

Heeft u na het lezen van dit blogartikel nog vragen over hondenvoer? Neem gerust contact op met ons veterinaire team via dierenarts@medpets.be of bel 03 – 555 91 23.

Bent u op zoek naar lekkere hondenkoekjes naast de voeding van uw hond? Kies uw favoriet!

Nooit iets missen?

Bent u altijd op zoek naar dé manier om uw huisdier het allerbeste te geven? Onze Medpets nieuwsbrief staat vol met tips, adviezen en natuurlijk onze acties en kortingen. Schrijf u nu in!

 

Voorwaarden nieuwsbrief

 

Populaire producten

Het beste hypoallergene hondenvoer

Het kiezen van een goede hypoallergene voeding is afhankelijk van het type eiwit wat er in gebruikt is. Kijk dus goed op welke basis een hypoallergene voeding is gebaseerd. Weet u nog niet voor welk eiwit uw hond een allergie of intolerantie heeft? Dan kunt u het beste voor een compleet nieuw eiwit kiezen of een voeding met gehydrolyseerde eiwitten. Voorbeelden van hypoallergene voedingen zijn:

Feedwise helpt om het beste hondenvoer te kiezen voor uw hond

Het veterinaire team van Medpets werkt met Feedwise, een speciale voedingstool om voor uw hond te bepalen welk voer het best bij hem past. Feedwise zorgt voor een gratis onafhankelijk voedingsadvies op maat.

Heeft u na het lezen van dit blogartikel nog vragen over hondenvoer? Neem gerust contact op met ons veterinaire team via dierenarts@medpets.be.