Service
Winkelmandje
Menu

GPS Trackers voor honden

Een GPS tracker kan helpen om uw hond gemakkelijk terug te vinden en u kan uw hond ermee trainen zodat hij op uw commando via de tracker terug naar u toe komt. Zo verliest u uw viervoeter niet meer uit het oog!

Meer informatie

1 - 2 van 2 Producten

GPS tracker voor hond

De GPS tracker van Weenect GPS Tracker – Hond beschikt over een tril- en rinkelfunctie, deze functie kunt u gebruiken om uw hond te trainen het geluid te associëren een maaltijd. Zo zal uw hond sneller bij u terugkeren na het horen van het geluid. Hiernaast kunt u ook een veilige zone instellen op de GPS van Weenect, wanneer uw hond de zone verlaat krijgt u als eigenaar een alert zodat u hierop kan handelen. De GPS tracker is geschikt voor honden vanaf 4 kilogram, is ook waterdicht en heeft een batterijduur van zeker 72 uur.

Wilt u ook de stappen, calorieën, afstanden en trainingstijden bijhouden van uw huisdier? Dan is de Duvo+ Fitpet een interessante tracker! Deze tracker houdt gedurende 7 dagen de gegevens bij en is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te stellen.

GPS tracker hond zonder abonnement

Een GPS tracker heeft een mobiel netwerk nodig om de GPS locatie van uw hond naar uw smartphone te sturen. Hierdoor zijn de trackers voorzien van een SIM-kaart. Hiervoor zijn verschillende abonnementen mogelijk, de kosten hiervoor zijn vergelijkbaar met die van uw telefoonabonnement. Bij een abonnement kunt u kiezen om per maand, een jaar of zelfs drie jaar vooruit te betalen met de daarbij horende voordelen. Bij de Tractive GPS Tracker incl. Activity Monitoring – Hond heeft u zelfs keuze uit meerdere soorten abonnementen. Zie hiervoor de website van Tractive voor het actuele aanbod. Met de aanschaf van een GPS tracker krijgt u ook toegang tot de app, zodat u uw hond gemakkelijk kan traceren!