Hondenfietskar en Hondenfietsmand

Gaat u graag fietsen met uw hond? Dan wilt u dat als baasje natuurlijk op een veilige en verantwoorde manier doen. Een hondenfietskar is ideaal om langere afstanden met uw hond af te leggen. Dit kan natuurlijk ook zijn omdat uw hond op leeftijd is of gezondheidsproblemen/blessure heeft. In het assortiment van Medpets vind u verschillende fietskarren, fietsmanden en fietsbeugels om een veilige en comfortabele fietsrit te kunnen maken. Let bij de keuze van een hondenkar goed op de grootte en gewicht van uw hond, niet elke fietskar voor uw hond is geschikt voor elk type rashond. Naast hondenfietskarren zijn er hondenfietsmanden, draagtassen en hondenbuggy’s. Deze innovatieve producten zijn van goede kwaliteit en zorgen voor een comfortabele oplossing tijdens het vervoeren van uw hond.

Fietskar hond

Met een hondenfietskar kunt u uw hond overal en eenvoudig mee naartoe nemen. Een fietskar is een veilige en comfortabele manier om uw viervoeter in te vervoeren en de meeste honden vinden het nog leuk ook! U kunt de hondenkar gemakkelijk aan een fiets koppelen door middel van een koppelstuk. Een hondenfietskar heeft een brede wielbasis, waardoor het stevig en betrouwbaar is. Dankzij de meegeleverde reflectors wordt de kar goed gezien. Met een fietskar kunnen u en uw viervoeter samen veel avonturen beleven! Wist u dat een grote hondenfietskar tot wel 45 kg hondengewicht kan vervoeren? Zo krijgt u niet alleen kleine honden mee, maar ook grote honden! Uw hond zal altijd comfortabel en droog zitten tijdens fietstochten.

Fietsmand hond

Voor de kleine viervoeters heeft Medpets hondenfietsmanden in het assortiment. Op deze manier kunt u makkelijk op pad gaan en uw lieve hond meenemen. Medpets heeft verschillende manden voor uw hond in het assortiment die u aan het stuur kunt plaatsen of op de bagagedrager. Deze fietsmanden zijn in allerlei vormen, materiaalsoorten en maten. Zo zijn er vele mooie rieten hondenfietsmanden en fietsmanden gemaakt van duurzaam EVA materiaal, zoals de Trixie Hondenfietsmand Eva. De fietsmand wordt geleverd inclusief regenkap en kussen. Zo zit uw hond lekker droog tijdens regenachtige dagen!

Fietsbeugels

Een grote angst voor veel hondenbaasjes is dat de hondenlijn verstrikt raakt in de spaken of om de trapper. Dit kunt u voorkomen met een fietsbeugel. Deze fietsbeugel zorgt ervoor dat uw viervoeter op een veilige manier naast de fiets kan lopen.

Toon filters