Hondenfietsmanden en Fietskarren

Gaat u graag fietsen met uw hond? Dan wilt u dat als baasje natuurlijk op een veilige en verantwoorde manier doen. In het assortiment van Medpets vindt u verschillende fietskarren, fietsmanden en fietsbeugels om een veilige en comfortabele fietsrit te kunnen maken.

Fietsmanden

Voor de kleine viervoeters heeft Medpets fietsmanden in het assortiment. Op deze manier kunt u makkelijk op pad gaan en uw lieve hond meenemen. Medpets heeft verschillende fietsmanden in het assortiment die u aan het stuur kunt plaatsen of op de bagagedrager.

Fietsbeugels

Een grote angst voor veel hondenbaasjes is dat de hondenlijn verstrikt raakt in de spaken of om de trapper. Dit kunt u voorkomen met een fietsbeugel. Deze fietsbeugel zorgt ervoor dat uw viervoeter op een veilige manier naast de fiets kan lopen.

Fietskarren

Met een fietskar kunt u uw hond overal en eenvoudig mee naartoe nemen. Een fietskar is een veilige en comfortabele manier om uw viervoeter in te vervoeren. U kunt de kar gemakkelijk aan een fiets koppelen door middel van een koppelstuk. Met een fietskar kunnen u en uw viervoeter samen veel avonturen beleven! Wist u dat een grote fietskar tot wel 40 kg hondengewicht kan vervoeren?

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten