Hondenjassen

Heeft uw hond een hondenjas nodig? Dit hangt af van verschillende factoren. De belangrijkste factor is het vachttype van uw hond. Honden die het hele jaar door buiten leven, zullen zich aanpassen aan de kou. Doordat ze hun vachtdikte aanpassen, hebben ze het niet snel koud. Ook honden met een dubbele vacht krijgen genoeg warmte van hun eigen vacht. Kortharige en/of kleinere honden kunnen juist wel veel moeite hebben met de kou. Ook oudere of zieke honden kunnen hier last van hebben. Hierbij zou een winter- of regenjas kunnen helpen. Bij de aankoop van een hondenjas zijn een aantal punten belangrijk. Zorg ervoor dat de jas goed aansluit en dat deze ook waterafstotend is. Om de juiste maat te bepalen voor uw hond meet u de lengte van hals tot begin staart. Verder moet uw hond wel voldoende bewegingsvrijheid hebben om nog fijn te kunnen wandelen. Bij Medpets vindt u hondenjassen in alle soorten en maten. Bekijk snel welke jas het beste bij uw hond past!

Bescherm uw hond tegen de regen met een hondenjas

Staat het te regenen buiten en moet u nog met uw hond gaan wandelen? Wij pakken snel de paraplu of ons regenpak. Maar beschermt u uw hond tegen de regen? Bij Medpets vindt verschillende regenjassen voor uw trouwe viervoeter. Zo is uw hond niet helemaal nat na een wandeling. De Hurtta Rain Blocker is een goed voorbeeld van een goede regenjas. Deze jas heeft een hoge hals, zodat uw hond van top tot teen beschermd wordt. Daarnaast zijn er in deze jas ook reflecterende details verwerkt, zodat uw hond goed zichtbaar is in het donker.

Hondenjas

Warm de koude wintermaanden in

Wij kleden ons warm aan tijdens de koude winterdagen. Maar vaak vergeten we onze hond. Sommige honden hebben heel veel baat bij een warme winterjas. Uw hond zal dan comfortabel en zonder kou kunnen wandelen. Bij Medpets vindt u verschillende winterjassen voor honden. Bekijk bijvoorbeeld de Hurtta Extreme Warmer. Deze jas biedt uw hond bescherming tijdens de meest koude weersomstandigheden. De speciale voering reflecteert de lichaamswarmte van uw trouwe viervoeter. Daarnaast is deze jas waterdicht en ademend.

Voor na het zwemmen of wassen

Heeft uw hond net gezwommen of heeft hij een lekkere wasbeurt gehad? Het duurt dan vaak lang voordat de vacht van uw hond opdroogt. Hier kan een badjas bij helpen. Een badjas neemt namelijk het vocht op wat in de vacht van uw hond zit. Zo is uw hond in een mum van tijd droog. Wilt u liever geen natte voetjes op de vloer of in de auto? Bekijk dan de Weatherbeeta Drying Bag for Dogs. Dit is een droogzak die ook de voetjes van uw hond bedekt. Uw hond heeft voldoende bewegingsruimte en u heeft geen last van vieze voetjes op de vloer!

Toon filters