Klantendienst > Account

Account

IHier vindt u alle informatie over het aanmaken van een account op Medpets.be, het wijzigen van uw gegevens en onze nieuwsbrief. Staat de informatie die u zoekt er niet bij? Contacteer dan onze klantendienst.

Mijn medpets.be

Van klanten met een gebruikersaccount op Medpets.be worden eerdere bestellingen opgeslagen, zodat u deze te allen tijde kunt terugzien. Bovendien worden de adresgegevens van uw laatste bestelling bij een volgende bestelling automatisch ingevuld. Uiteraard kunt u deze op dat moment nog wijzigen, mocht dat nodig zijn.

Mijn gegevens wijzigen

Op de pagina Mijn Account kunt u inloggen in uw gebruikersaccount en uw naam, e-mailadres en wachtwoord wijzigen. Uw adresgegevens kunt u hier niet aanpassen. Tijdens het plaatsen van een bestelling is dit echter wel mogelijk.

Nieuwsbrief

Als u zich hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief of in het bestelproces ons toestemming hebt gegeven u een nieuwsbrief te sturen, dan ontvangt u maximaal twee keer per week een nieuwsbrief. Hierin vindt u wekelijks nieuwe aanbiedingen en communiceren wij (kortings)acties. Bovendien schrijft onze dierenarts tweewekelijks een column met uitgebreide achtergrondinformatie over veel voorkomende aandoeningen en hoe u deze kunt voorkomen of behandelen. Via de box op de homepage kunt u zich voor de nieuwsbrief aanmelden. U kunt zich afmelden via de link in de voet van elke nieuwsbrief.