Service
Winkelmandje
Menu

Veilig online winkelen

Als u online winkelt, wilt u dat bij een veilige en betrouwbare webshop doen. Hier leest u wat wij eraan doen om uw veiligheid en onze betrouwbaarheid te waarborgen.

Beveiligde pagina's

Vanaf het moment dat wij in het bestelproces persoonlijke gegevens van u vragen, schakelen wij over op beveiligde webpagina’s. Dit kunt u herkennen aan het slotje en https in de adresbalk. Wanneer er sprake is van een https-verbinding worden gegevens versleuteld waardoor het niet mogelijk is deze – zonder de versleuteling te kraken – uit te lezen als ze zouden worden onderschept.

Keurmerken

Medpets.be is sinds 9 januari 2012 lid van Becommerce. Dit is het kwaliteitskeurmerk voor webwinkels en consumenten in België.

Trustpilot

Medpets.be is aangesloten bij Trustpilot, een van de grootste verzamelaars van consumentenreviews over webshops. Op onze Trustpilot-pagina kunt u lezen hoe klanten onze website, service en winkelervaring – van het plaatsen van de bestelling tot de levering – beoordelen. Als u bij Medpets.be een bestelling plaatst, ontvangt u een aantal dagen na levering automatisch een e-mail van Trustpilot met het verzoek een beoordeling over Medpets.be te plaatsen. Wij stellen het zeer op prijs wanneer u bereid bent uw ervaring met Medpets.be – positief of negatief – op Trustpilot kenbaar te maken. Uw feedback kunnen wij namelijk gebruiken om de online winkelervaring van onze klanten verder te verbeteren.

Indien u onverhoopt te maken krijgt met een onjuiste levering, dan willen we u graag verzoeken direct onze klantendienst te contacteren en dit in eerste instantie niet via Trustpilot kenbaar te maken. Onze klantendienstmedewerkers kunnen namelijk direct actie ondernemen om het probleem op te lossen. Trustpilot is primair een beoordelingswebsite en geen officieel communicatiekanaal met onze klantendienst.

Als u een aankoop doet bij Medpets is de wettelijke garantie van toepassing. De wettelijke garantie houdt in, dat een product moet voldoen aan wat men er redelijkerwijs van mag verwachten.