Klantendienst > Bestellen

Bestellen

Hier vindt u alle informatie over bestellen bij Medpets.be en het annuleren van een bestelling. Staat de informatie die u zoekt er niet bij? Contacteer dan onze klantendienst.

Mijn medpets.be

Het plaatsen van een bestelling op Medpets.be is volkomen veilig. Uw persoonlijke gegevens worden via een beveiligde verbinding (te herkennen aan het slotje en https in de adresbalk van uw browser) naar ons verstuurd. Voor meer informatie over veiligheid en de beveiliging van uw gegevens verwijzen we u naar Veilig online winkelen.

Indien u problemen ondervindt bij het plaatsen van een bestelling, kunt u onze klantendienst contacteren (telefoonnummer: 03 - 555 91 23).

Bestelling annuleren

Uiteraard is het mogelijk uw bestelling zonder verantwoording te annuleren. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. Dit is uiteraard alleen mogelijk indien uw bestelling nog niet is verzonden. Als u uw bestelling wilt annuleren, contacteer dan onze klantendienst.

Artikel zoeken

Medpets.be is gestructureerd aan de hand van hoofd- en subcategorieën. Deze vindt u aan de linkerkant van de website. Als u op een van de hoofdcategorieën klikt, klapt deze uit en verschijnen de subcategorieën. Dit zijn fysieke of geestelijke aandoeningen of aandachtsgebieden per dier. De subcategorieën bevatten de producten die voor de behandeling kunnen worden ingezet.

Alle producten zijn ook vindbaar via de zoekfunctie boven in de website.