Klantendienst > Service & contact

Service & Contact

U kunt onze klantendienst op werkdagen van 08:30-17:00 uur telefonisch contacteren voor een direct antwoord op alle mogelijke vragen met betrekking over bestellen, betalen en verzending. Ook wanneer u meer informatie wenst over de levering van uw bestelling, vermoedt dat er problemen zijn met de levering of (een gedeelte van) uw bestelling wilt retourneren, kunt u onze klantendienst contacteren.

Advies van onze dierenarts

Op werkdagen is onze dierenarts telefonisch bereikbaar voor uitgebreide productinformatie, productadvies of informatie over aandoeningen. Heeft u een vraag voor onze dierenarts, contacteert u dan onze klantendienst. Onze klantendienstmedewerkers kunnen u doorverbinden met onze dierenarts.

Heeft u een vraag die niet dringend is of is onze dierenarts telefonisch niet bereikbaar, dan kunt u haar ook een e-mail sturen. U kunt uw e-mail sturen naar dierenarts@medpets.be .

Feestdagen

Medpets is altijd bereikbaar op werkdagen. Op onderstaande feestdagen is Medpets echter gesloten. Meer informatie omtrent de levering vindt u in het overzicht bezorging rondom de feestdagen.

Dag Datum
2e Paasdag 22-04-2019
Hemelvaartsdag 30-05-2019
2e Pinksterdag 10-06-2019
1e Kerstdag 25-12-2019
2e Kerstdag 26-12-2019

*Koningsdag is een Nederlandse feestdag waarop Medpets gesloten is.

Bedrijfsgegevens

Adres

Onlinepets B.V.
Emmerblok 1
4751 XE Oud Gastel
Nederland

Telefoonnummer

03 - 555 91 23

btw-nummer

Het Belgische btw-nummer is: 0835.915.415


Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten