Knaagdieren

Op Medpets.be vindt u een groot assortiment geneesmiddelen, voedingssupplementen en benodigdheden voor uw knaagdier. Mocht u vragen hebben over de producten of staat het product dat u zoekt er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voeding

Medpets beschikt over een uitgebreid assortiment aan voer voor knaagdieren en andere kleindieren. Ieder voer is specifiek aangepast aan de behoefte van een bepaalde diersoort. Er is geruime keuze uit voeding voor cavia's, hamsters, chinchilla's, gerbils, degoes, fretten, muizen en ratten. Het is belangrijk dat uw knaagdier de essentiële vitaminen en vezels binnen krijgt door middel van uitgebalanceerde voeding. Voor welk type voeding u kiest is afhankelijk van diversen factoren zoals diersoort en leeftijd.

Medicijnen en supplementen

Er is ruime keuze aan medicijnen en supplementen voor knaagdieren en andere kleindieren. De medicijnen en supplementen kunnen dienen ter verlichting, voorkoming of ter ondersteuning van uiteenlopende klachten. Het kan verstandig zijn om voedingssupplementen aan uw knaagdier te geven na bijvoorbeeld een operatie, ziekte of wanneer uw dier op leeftijd begint te raken.

Benodigdheden

Onder de categorie dagelijkse benodigdheden voor knaagdieren en andere kleindieren vindt u producten die u en de dieren dagelijks nodig hebben, zoals bodembedekking, drinkflessen en producten voor de reiniging van het dierenverblijf. Medpets biedt diverse medische benodigdheden aan geschikt voor knaagdieren en andere kleindieren.

Omgeving

Knaagdieren en andere kleindieren benodigen diverse producten voor in het verblijf. Voor die producten kunt u terecht in de categorie hygiëne & omgeving. Zo is het belangrijk dat het verblijf en de omgeving van het verblijf op de juiste manier worden gereinigd. Medpets beschikt ook over producten die nare geurtjes uit het verblijf neutraliseren.