Service
Winkelmandje
Menu

Medpets op het Animal Event

Medpets is dit jaar weer aanwezig op het Animal Event! Het Animal Event is het grootste dierenevent van Nederland en wij zijn blij te vermelden dat Medpets daar dit jaar ook weer van de partij is!

Het event zal plaatsvinden op 4, 5 en 6 mei op een terrein naast de Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Op dit grootschalige dierenevenement worden ruim 40.000 dierenliefhebbers verwacht.

Doe jij ook mee met onze winactie in de Medpets stand op het Dorpsplein? Maak kans op een Duvo+ Hondenfietskar of en krijg een gratis goodiebag!

Ben jij gek op dieren? Dan mag u het Animal Event beslist niet missen. Animal Event is een driedaags festival. De bijna 500 acts bestaan uit spectaculaire demonstraties en shows, er zijn workshops en u kunt er zelfs shoppen. Van iedere diersoort zijn op het Animal Event experts aanwezig die graag over hun passie vertellen. Het is ook mogelijk om een kijkje te nemen bij de Afrikaanse dieren van het aangrenzende Safaripark de Beekse Bergen: het is mogelijk om vanaf het Animal Event op bussafari te gaan.

Honden zijn welkom op het Animal Event. U kunt met uw hond mee doen aan workshops, (samen) een duik nemen in het water of uw trouwe viervoeter lekker laten spelen met soortgenoten.