PetSport

Al meer dan 10 jaar ontwerpt en produceert Petsport verschillende leuke dierenaccessoires die de band tussen u en uw huisdier kunnen versterken. Inmiddels is Petsport zo groot gegroeid, dat ze al naar 75 landen distribueren. Petsport wilt graag dat haar producten bijdragen aan een betere relatie tussen het baasje en het huisdier.

Bij Petsport willen ze speciaal de aandacht leggen op de kwaliteit van het materiaal, innovatieve designs en de interactie met dieren. Alle producten van Petsport zijn door een onafhankelijke partij gekeurd, zodat baasjes weten dat ze het beste voor hun huisdier kopen. Alle speeltjes van Petsport zijn ook getest op duurzaamheid, zodat u samen langer speelplezier kunt beleven.

Speelgoed van Petsport

Medpets heeft verschillend leuk speelgoed van Petsport voor honden in haar assortiment. Met het leuke gevlochten speelgoed kunt u uw hond leuk vermaken of jullie kunnen samen een leuke speelsessie mee aangaan. Het gevlochten speelgoed van stevig katoen is erg duurzaam en zijn er in allemaal verschillende soorten. Deze speeltjes zijn perfect om te apporteren en zorgen voor veel speelplezier!

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten