Service
Winkelmandje
Menu

Puur Cranberry

Kies uw product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 27,55
(€ 0,31 / st)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis terugsturen
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4.8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Puur Cranberry - Puur Cranberry Compleet

  Puur Cranberry is een aanvullend diervoerder dat helpt de blaas en urinewegen gezond te houden. De Cranberry of Grote Veenbes is een zeer zure bes met een rode kleur die wordt veroorzaakt door proanthocyaniden. Deze rode kleurstoffen uit de cranberries zullen vooral ondersteunen bij het voorkomen van aanhechten van bacteriën aan de blaaswand. Bacteriën krijgen hierdoor niet of minder de kans om zich te vermenigvuldigen, die worden uitgeplast voordat ze überhaupt kunnen gaan zorgen voor problemen. Vitamine C speelt ook een belangrijke rol bij het gezond houden van de blaas. Vitamine C maakt de urine zuurder en dit maakt het milieu in de blaas nog onaantrekkelijker voor bacteriën. In Puur Cranberry Compleet 27,5 mg Vitamine C (als ascorbinezuur).


  Dosering
  Doeldier Optimale dosering
  Hond 1-3 capsules (afhankelijk van het lichaamsgewicht)
  Kat 1 capsule

  Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft, 1 maal daags


  Toediening

  Kan over het voer gegeven worden. De capsules kunnen geopend worden om zo goed gemengd te worden met het voer. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. De capsules kunnen ook in iets lekkers, bijvoorbeeld kaas of worst gegeven worden.

  Indien de hond het product niet lekker vindt, kan het poeder door wat vlees of yoghurt worden gegeven. Bij katten kan het door wat vlees gegeven worden. Indien het dier het niet lekker vindt Puur Cranberry met een heel klein beetje door het voer mengen en vervolgens de dosering opbouwen.


  Behandelingsduur

  In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

  Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven in een onderhoudsdosering. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

  Bij het vermoeden van een raden wij u aan altijd uw dierenarts te raadplegen.


  Samenstelling

  (per capsule) 275 mg Cranberry extract 25:1 en 27,5 mg Vitamine C (als L-Ascorbinezuur). Microkristallijne cellulose en Siliciumdioxide.

Andere klanten kochten ook

Puur Cranberry ervaringen
 • Puur Cranberry
  Door Boyens d, maandag 5 februari 2024

  Ons Beaty heeft geen blaasontsteking meer. Fantastisch

 • hond
  Door Micheline, zaterdag 16 december 2023

  Mijn teckel had regelmatig blaasontstekingen met bloed in urine, cranberry geprobeerd met een klein hartje maar het helpt heel goed ,in het begin 2 per dag gegeven, nu nog 1 s'avonds .

 • super tevreden
  Door ruth, donderdag 5 oktober 2023

  super tevreden over het resultaat voor mijn Golden die regelmatig sukkelde met blaasontsteking

 • Hond
  Door Lydia, maandag 2 oktober 2023

  Houd haar nieren zuiver

 • Super tevreden!
  Door Anja, zondag 20 augustus 2023

  Sinds mijn kat van 14 jaar oud kort op elkaar 2 x een blaasontsteking had en zij ook nog een nierpatiente is geef ik haar om de dag 1 capsule van deze Cranberry, gemengd onder haar natvoer. Ik doe dit nu ongeveer 1 jaar en ze heeft geen blaasontsteking meer gehad. Super tevreden dus!