Service
Winkelmandje
Menu

Ruffwear Timberline (Frisco) Collar

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Ruffwear Timberline Collar

  De Ruffwear Timberline Collar is een stijlvolle lederen halsband voor uw hond. Deze halsband kan tegen een stootje en is bestand tegen water. Een voordeel van leer is ook dat het geen geur vasthoudt zoals veel stoffen halsbanden dat doen. De Timberline halsband is eenvoudig te verstellen door middel van een stevige gesp. Er zit een aparte opening voor een ring in deze gesp, hier kunt u de penning van uw hond of een adreskokertje aan vast maken. U kunt gemakkelijk de bijpassende Timberland riem aan deze halsband vastmaken met behulp van de D-ring.

  Maat

  De Ruffwear Timberline Collar is verkrijgbaar in 5 verschillende maten. Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw huisdier het beste kunt opmeten.

  Welke maat heeft mijn hond nodig?
  Maat Halsomvang
  XS 28 - 36 cm
  S 36 - 43 cm
  M 43 - 51 cm
  L 51 - 58 cm
  XL 58 - 66 cm

  Kleuren

  De Ruffwear Timberline Collar is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: melt water teal, wild plum purple, canyonlands orange.

  Wat als de Ruffwear Timberland Collar niet past?

  Om te controleren of de halsband past, mag u het uit de verpakking halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag de halsband, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het product bevlekt, gedragen, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Andere klanten kochten ook