Service
Winkelmandje
Menu

Sötnos Hondenregenjas

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Sötnos Hondenregenjas

  Sötnos Hondenregenjas is een duurzame regenjas die uw hond droog gaat houden tijdens regenval. Deze hondenjas is gemaakt van waterdicht materiaal die nattigheid tegengaat. De voering is van duurzaam uitneembaar fleece materiaal. De opvallende gele kleur zorgt ervoor dat uw hond gezien wordt tijdens donkere natte dagen.

  Kleur

  Geel

  Maten

  De lengtes zijn gemeten vanaf de nek tot de staart.

  Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat voor u hond bestelt, is het belangrijk om de hond goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw hond het beste kunt opmeten.

  Welke Sötnos Hondenregenjas past bij mijn hond?
  Maat Ruglengte
  XS 17,5 cm
  S 23 cm
  M 33 cm
  L 43 cm
  XL 51 cm

  Wat als de Sötnos Hondenregenjas niet past?

  Om te controleren of de Sötnos Hondenregenjas past, mag u de jas uit de verpakking halen en naast uw hond houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag de jas, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw hond. Indien wij bij terugkomst constateren dat de jas bevlekt, gedragen, haar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Andere klanten kochten ook