Standaard Kattenvoer

Onderhoudsvoer voor katten

Is uw kat fit en gezond? Dan wilt u dit natuurlijk graag zo houden! Met goed uitgebalanceerde kattenvoeding die voldoet aan de behoeften van uw kat zet u de eerste stap. Het voer dat u geeft is afhankelijk van een groot aantal factoren. Denk aan leeftijd, ras, de hoeveelheid beweging en aanleg voor gezondheidsklachten (zoals bijvoorbeeld overgewicht). Wanneer uw kat klachtenvrij is, is zogenaamd onderhoudsvoer een geschikte keuze. Hierin zitten alle benodigde voedingsstoffen die uw poezenbeest nodig heeft om gezond en fit te blijven. Bij Medpets kunt u verschillende soorten kattenvoer bestellen, waaronder Hill’s kattenvoer, Prins Kattenvoer, Almo Nature kattenvoer en talloze andere bekende merken. Ontstaan er in de toekomst toch gezondheidsklachten? Dan is er van hetzelfde merk vaak ook dieetvoer verkrijgbaar.

Graag willen we u kennis laten maken met enkele populaire kattenvoer merken die u elke dag voor kunt schotelen voor een blije, gezonde en sterke kat!

Renske kattenvoer

Is kwaliteitsvoeding met een 100% natuurlijke receptuur, geschikt voor alle katten. Het voer zit boordevol vers vlees of verse vis en is bovendien gluten- en graanvrij. Ideaal voor uw huisdier met voedselallergie- of intolerantie. Verwen uw kat onder meer met de Super Premium kattenbrokken of wissel eens af met een licht gestoomde Vers Maaltijd.

IAMS kattenvoer

Met de nieuwe productlijn van IAMS geeft u uw kat volledige en uitgebalanceerde voeding. IAMS for Vitality combineert een hoog dierlijk eiwitgehalte met een onweerstaanbare smaak. Daarnaast ondersteunt het de vitaliteit van uw kat op 7 punten, zodat uw harige vriend elke dag het beste uit zichzelf kan halen!

Orijen kattenvoer

Orijen is ontwikkeld voor echte vleesliefhebbers! Het voer is rijk aan vlees en bevat slechts kleine hoeveelheden groente, fruit en kruiden. Zo sluit het perfect aan op de natuurlijke voedingsbehoefte van uw carnivoor. Orijen Whole Prey bevat verse ingrediënten zoals eetbaar bot, kippenkraakbeen, beendermerg en orgaanvlees zoals kippenhartjes, kippenlever, lamslever en groene pens.

Purina Pro Plan kattenvoer

Kies een voeding die het best bij uw kat zijn voedingsbehoefte past met het kattenvoer van Purina Pro Plan! Hier vindt u standaardvoer dat afgestemd is op leeftijd, maar ook speciaal aangepaste voeding voor uw gesteriliseerde kat, binnenkat of kat met een gevoelige spijsvertering.

Acana kattenvoer

Is voer dat rijk is aan eiwit, weinig koolhydraten bevat en vol zit met zo’n 75% vlees en 25% plaatselijk geteelde groente en fruit. Zo weet u zeker dat uw huistijger alleen het beste kattenvoer krijgt voorgeschoteld! Kies uit vier heerlijke varianten: Wild Prairie, Ranchlands, Grasslands of Pacifica.


Binnen de standaardvoeding zijn er nog veel keuzes te maken wat betreft kwaliteit, smaak en prijs. Voor elke kat vindt u bij Medpets wat wils! De beste optie is afhankelijk van uw kat en uw eigen voorkeur.

Toon filters