Verkoelingsproducten voor honden

Op warme dagen is het erg belangrijk om jouw hond verkoeling te geven. Medpets heeft verschillende producten in haar assortiment om jouw hond die verkoeling bieden. Zorg altijd dat jouw hond voorzien is van koud drinkwater en een koel plekje, want oververhitting bij honden ligt snel op de loer. Honden hebben namelijk weinig zweetklieren en kunnen tijdens de warme dagen best wat hulp krijgen van het baasje om lekker af te koelen.

Cooling Matten

Gun jouw hond heerlijke verkoeling op een koelmat tijdens de warme dagen. Koelmatten zijn beschikbaar in verschillende formaten, zodat er voor elke hond een geschikt formaat koelmat is. Deze matten zijn gemakkelijk op te rollen en kunt u in principe overal mee naartoe nemen. De matten werken door middel van lichaamscontact, hierdoor heeft u geen water, elektriciteit of vriezer nodig. De mat kan ook gebruikt worden in een auto, in manden, in bedden of in een bench.

Verkoelende vesten

Tijdens het wandelen of het spelen met de warme dagen wilt u toch dat uw hond wat verkoeling kan vinden. Dan is het erg verstandig om een verkoelend vest aan te schaffen. Dit zijn speciale vesten die u om de middel van een hond plaatst. Ideaal te gebruiken als jullie er samen op uit gaan!

Verkoelende bandana

Het aanschaffen van een verkoelende bandana is niet alleen lekker koel, maar het staat ook nog eens super stoer! Deze leuke verkoelende bandana’s kunnen handig zijn tijdens trainingen of wandelingen en bieden jouw hond verkoeling.

Koelsjaal

Een andere makkelijke manier om uw hond ultieme verkoeling te bieden is het gebruiken van een koelsjaal! Zeker wanneer uw hond nog nooit een verkoelend product heeft geprobeerd, is het verstandig om te beginnen met een koelband. Dit hoeft u namelijk alleen maar om de hals van uw hond te doen. Het bied onmiddellijk verlichting bij een verhoogde lichaamstemperatuur en is gemakkelijk in gebruik.

Toon filters