Zylkène

Zylkène

Spanning bij uw hond, kat of paard kan verschillende oorzaken hebben. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een verhuizing, een verbouwing, vuurwerk of een nieuw gezinslid. Tijdens spannende tijden kan uw dier wel wat ondersteuning gebruiken.

Vermindert angst, stress en spanning

Zylkène is een aanvullend diervoeder dat uw huisdier ondersteunt wanneer hij te maken krijgt met een spannende periode. De werkzame stof alpha-casozepine kalmeert uw dier en laat hem sneller wennen aan nieuwe situaties. Zylkène heeft 3 verschillende producten, namelijk:

  • Zylkène capsules: De inhoud van deze capsule kunt u mengen door het voer. Zo heeft uw hond of kat niet door dat u hem wat extra geeft. Ook is het mogelijk om deze capsule in het geheel toe te dienen.
  • Zylkène chews: Dit zijn smakelijke kauwbrokjes die uw hond of kat snel zal accepteren. U kunt deze tabletten rechtstreeks als snoepje geven of mengen door het voer.
  • Zylkène Equine: Dit product is speciaal ontwikkeld voor paarden. Doordat het supplement per zakje is verpakt, kunt u het gemakkelijk in kleine hoeveelheden door het voer mengen.
Zylkene

Ondersteuning bij vuurwerkangst

Zylkène kan onder andere een ondersteunende werking hebben bij honden met vuurwerkangst. Tijdens de jaarwisseling wordt er flink op los geknald. Dat vinden de meeste viervoeters niet prettig. Wanneer uw hond of kat echt een angst heeft ontwikkeld, is het belangrijk om uw viervoeter te ondersteunen tijdens de jaarwisseling. Bij vuurwerkangst wordt er geadviseerd minimaal 1 week van tevoren te beginnen met Zylkène.

Ondersteuning bij verlatingsangst

Raakt uw hond in paniek als u het huis verlaat? Verlatingsangst is zowel voor uw huisdier als voor uzelf erg vervelend. Zylkène kan hierbij helpen. Zylkène kan er namelijk voor zorgen dat de hond nét wat relaxter is, waardoor er als het ware ruimte is om nieuw gedrag aan te leren.

Toon filters