Service
Winkelmandje
Menu

5 leukste sinterklaascadeautjes voor uw huisdier!

Sinterklaas is weer in het land dus de schoen kan weer gezet worden! Uw huisdier is natuurlijk ook onderdeel van het gezin dus hij mag natuurlijk niet vergeten worden. Wij hebben de leukste schoencadeautjes op een rijtje gezet.

Sinterklaascadeautjes

Sint Surprise Hondenkoekjes

Deze surprise staat helemaal in het teken van Sinterklaas! Is uw hond zoet geweest het afgelopen jaar? Met deze speciale sint hondenkoekjes doet u hem vast een plezier. De Santa Hondenkoekjes komt in een feestelijke rode doos met de letter S van de sint. In de surprise zijn verschillende koekjes te vinden; mergkoekjes, botjes en lam/rijst koekjes. Dat wordt smullen!

KONG Kat – Wrangler AvoCATo

Katten zijn gek op speelgoed, en al helemaal als er catnip in zit! Hoe leuk is dit speeltje van KONG in de vorm van een avocado?! De pit heeft de vorm van een garen bal en kan uit de avocado gehaald worden voor extra speelplezier. De KONG Kat – Wrangler AvoCATo bevat Kong North American Premium Catnip en knisperend materiaal.

Munchy Hondenletter

Het meest toepasselijke sinterklaascadeautje is toch wel de chocoladeletter. Uiteraard bevat deze letter geen chocolade, want dit is giftig voor uw huisdier. De Munchy Hondenletter heeft de letter H van hond óf de W van woef. Deze smakelijke beloning zal uw hond zeker verrassen in zijn schoen of tijdens pakjesavond.

Beeztees Kerst Adventskalenders

Ssst, hopelijk wordt sinterklaas niet jaloers. Vanaf 1 december begint namelijk het aftellen naar kerst. Daarom is een adventskalender een perfect schoencadeautje. De Beeztees adventskalenders zijn er zowel voor hond als kat. U kunt uw hond of kat vanaf 1 december elke dag verwennen met iets lekkers, er zitten namelijk 24 vakjes in deze adventskalenders. Dat wordt nog eens op een leuke manier uitkijken naar kerst!

Bunny Nature Hay Active Snack

Een snack voor uw knager, helemaal in de stijl van Sinterklaas! Deze snack van Bunny Nature komt namelijk in een juten zakje, hoe leuk?! Het zakje is rijk gevuld met knapperig hooi en in het midden is nog een heerlijke beloning te vinden, verrassing! De Bunny Nature Hay Active Snack is er in verschillende smaken.

Met welk sinterklaascadeautje gaat u uw huisdier blij maken? Vergeet niet uw leukste foto te delen op onze Facebook– of Instagrampagina! Gebruik #medpetsmoments en wie weet delen we uw foto!