Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Populaire producten

Deel jouw foto met #medpetsmoments of tag @medpetsbe

Tips van de dierenarts

Meer tips

Medpets.be - Bestel voordelig bij dé online shop voor de gezondheid van uw dier.

Uw huisdier is uw beste vriend. Daarom willen we elke dag het beste voor ze. Medpets is dé online shop voor de gezondheid van uw dier. U vindt als dierenliefhebber alles wat u nodig heeft in onze online webshop. Van honden- en kattenvoer tot vlooien- en tekenmiddelen en ontworming. Met meer dan 20.000 kwalitatieve producten in het assortiment is er voor elk dier wat wils.

Dierenapotheek

Medpets is naast een betrouwbare online dierenapotheek voor diergeneesmiddelen, dieetvoer en voedingssupplementen ook de webshop voor al uw dierbenodigdheden. Alles wat te maken heeft met het ontwormen en ontvlooien van uw huisdier tot hondenmanden en speelgoed, krabpalen en kattenbakken koopt u gemakkelijk bij de grootste online dierenapotheek van België.

Gratis advies van de Dierenarts

Omdat de gezondheid van uw dier bij Medpets voorop staat is er altijd een dierenarts die u te woord kan staan met gratis advies. U kunt bij ons terecht voor alles van voedingsadvies tot vlooien en tekenplagen. Ook als u andere vragen heeft, kunt u ons telefonisch contacteren. De dierenarts schrijft regelmatig artikelen over veelvoorkomende problemen, lichamelijke aandoeningen en andere aandachtspunten bij huisdieren. Lees ook meer over verschillende honden- of kattenrassen. Met zoveel verschillende soorten honden en katten kan het erg lastig zijn om te kiezen welk dier het beste bij u past.

Welke merken vindt u bij Medpets?

In ons assortiment vindt u producten van de beste kwaliteit voor uw hond, kat of ander huisdier waaronder Antelope, Gritty, Dr. Ann’s, Vetality, Adimere, Royal CaninHill’sVetality, Sanimed, Trovet, Milbemax, Drontal, Frontline, IAMSFeliwayKONG, Traumeel, PUUR, Scalibor, Seresto, PeeWee en nog vele andere populaire merken. Dankzij ons uitgebreide filtersysteem in combinatie met de productcategorieën of het merkenoverzicht navigeert u eenvoudig doorheen Medpets.be.

Dierenspeciaalzaak

Het assortiment van onze online dierenspeciaalzaak bevat een uitgebreid en voordelig assortiment kwaliteitsproducten. Tevens biedt Medpets.be u deskundige en klantvriendelijke service en advies van onze dierenarts. U kunt de klantendienst tijdens de kantooruren altijd telefonisch bereiken (035 – 559123) met vragen over onze producten, het plaatsen van een bestelling, verzending of het terugsturen van artikelen.

Medpets op Social Media

Wilt u ook op de hoogte blijven van de nieuwste acties en weetjes? Volg ons dan op Facebook, Instagram en YouTube! Hier posten wij wekelijks nieuwe producten, interessante artikelen en educatieve filmpjes over alles wat met dieren en hun gezondheid te maken heeft.