Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Prins

Prins maakt 100% natuurlijke voeding op maat voor honden en katten. De voeding van Prins wordt gemaakt door mensen met een passie voor dieren.

Meer informatie

1 - 24 van 65 Producten

Hun missie is dan ook het verbeteren van het welzijn van dieren. Prins is van origine een Nederlands familiebedrijf en legt al meer dan 50 jaar haar ziel en zaligheid in dierenvoeding. Medpets heeft verschillende honden- en kattenvoedingen in haar assortiment opgenomen:

Prins voor honden

 • Prins ProCare: de geperste brokvoedingen van de Prins ProCare-lijn is er voor pup tot senior honden. Deze voeding is zeer geschikt voor moeilijke eters! De geconcentreerde voeding bevat ingrediënten van hoge kwaliteit, zoals gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen.
 • Prins ProCare Mini: speciaal voor honden van een klein ras is er een aparte Prins ProCare-lijn met geperste brokken. Deze brokken zijn samengesteld naar de behoeften van kleine kieskeurige viervoeters. De voeding is rijk aan vitaminen en mineralen en heeft een aangepaste brokgrootte.
 • Prins ProCare Grainfree: sommige honden kunnen gevoelig reageren op granen. Voor deze honden is er de ProCare Grainfree-lijn. Deze uitgebalanceerde graanvrije voeding is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden.
 • Prins ProCare Croque: de Prins ProCare Croque-lijn bestaat uit krokante hondenbrokken, die geschikt zijn van pup tot senior. De voedingen van ProCare Croque ondersteunen een hoge verteerbaarheid, omdat de krokante brok het kauwen bevordert en daarmee voor een goede opname zorgt. Zeer geschikt voor honden die eten opschrokken!
 • Prins Fit Selection Hond: een gezonde en complete voeding voor pups tot senior honden. Deze voeding is zeer geschikt om de conditie van uw familiehond optimaal te houden. De brokken zijn wat harder en erg knapperig, waardoor het zeer geschikt is voor honden die hun eten opschrokken of voor honden met aanleg voor tandplak.
 • Prins TotalCare Hond: laat uw viervoeter smullen van vers vlees uit de diepvries. Deze heerlijke maaltijden zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit vlees. TotalCare bestaat voor ongeveer 95% uit verse vleesingrediënten. De rauwe voeding bevat vers rundvlees, lamsvlees of kip, aangevuld met maïs of rijst, groenten, oliën en vetten, vitaminen en mineralen!
 • Prins Train & Care Hond: een heerlijke pasta in een tube, die u gemakkelijk kunt geven tijdens het trainen of verzorgen van uw hond. Ideaal als tussendoortje of verwenmoment. De pasta kunt u uit de hand geven.
 • Prins NatureCare Hond: de worsten van NatureCare bestaan voor 70% uit vers vlees of gevogelte. De beste kwaliteit vlees is aangevuld met groenten, oliën, vitaminen en mineralen. Ideaal als afwisseling op de dagelijks voeding of als traktatie. Dat wordt smullen!

Prins

Prins voor katten:

 • Prins VitalCare: in deze lijn van Prins vindt u verschillende voedingen die zijn afgestemd op de leefstijl van uw kat. VitalCare is rijk aan ingrediënten zoals gevogelte, zalmolie vitaminen en mineralen. Het voer heeft een hoge acceptatie en is tarwe(gluten)vrij.
 • Prins NatureCare Kat: NatureCare is 100% natuurlijke vleesmaaltijd in blik. Deze heerlijke voeding met vlees is verrijkt met ingrediënten die extra ondersteuning geven aan uw lieve huistijger. Het vlees heeft de structuur van een soort draadjesvlees. De voedingen van NatureCare zijn graanvrij en bevatten cranberries, aloë vera, zeealg of rozemarijn.
 • Prins Fit Selection Kat: een complete en gezonde krokante voeding voor katten, die goed verteerbare ingrediënten bevat. Door de toegevoegde zalmolie aan het voer, ondersteunt het een glanzende vacht. Deze voeding is zeer geschikt voor volwassen familiekatten van alle rassen. Ideaal voor kattenbaasjes waarvan verschillende kattenrassen in één huis wonen!
 • Prins TotalCare Kat: een smakelijke voeding van diepvries vers vlees. Deze rauwe voeding draagt bij aan een gezond maag-darmkanaal en is goed verteerbaar. TotalCare bestaat voor 95% uit verse vleesingrediënten, zoals kip, rundvlees en schapenvlees. Het vlees wordt gecombineerd met zalmolie, zonnebloemolie, bietjes en rijst. Om de pootjes bij af te likken!
 • Prins Train & Care Kat: verwen uw lieve kat met de 100% natuurlijke zalmpaté voor katten. Deze paté is rijk aan verse zalm. Deze crème is tarwe(gluten)vrij en hypoallergeen. Dit draagt bij aan het verminderen van gevoelige reacties bij katten.