Acana

Acana

Acana is een topmerk van het bedrijf Finest Petfoods. Finest Petfoods is onder anderen bekend van het topmerk Orijen. Acana staat voor biologisch verantwoordelijke ingrediënten en die streven ze na in alle voedingsproducten. Daarbij maken ze gebruik van de beste regionale verse producten. Alle ingrediënten worden op een duurzame wijze gekweekt of gevangen en door lokale leverancier geleverd aan de professionele keukens van Acana.

Boordevol verse ingrediënten

Honden en katten zijn vleeseters. Ze hebben slechts kleine hoeveelheden groenten en fruit nodig. Dit is de basis van Acana. Deze honden- en kattenvoeding zit boordevol vers vlees en verse vis afkomstig van lokale Canadese boerderijen en kwekerijen. U kunt als het ware zeggen dat Acana het natuurlijke dieet van honden en katten wilt nabootsen met het voer. Het voer van Acana is tevens Biologically Appropriate™. Dit betekent dat de voeding is afgestemd op het spijsverteringskanaal van uw huisdier. De producten bevatten dan ook geen geur-, kleur- of smaakstoffen of andere toevoegingen en zijn GMO (Genetically Modified Organism) en antibiotica vrij.

Varianten

Acana is verkrijgbaar in verschillende varianten met allemaal hun eigen kenmerken. Zo is er een Acana voor elke hond of kat in iedere levensfase. Heritage is rijk aan vlees, eieren van scharrelkippen en in het wild gevangen vis. Een bekende voeding van de Acana Heritage lijn is de Acana Heritage Senior Dog. Dit droogvoer bevat veel proteïnen die ervoor zorgen dat de spieren extra ondersteuning krijgen. De Singles van Acana bevatten slechts één bron van proteïne en zijn daardoor ook geschikt voor honden met een voedselintolerantie of -overgevoeligheid. Met Acana Regionals kunt u uw hond of kat een variatie aan vlees en vis geven in combinatie met verschillende soorten fruit, groenten en kruiden. Een voorbeeld van dit laatste is de Acana Classics Classic Red. Dit overheerlijke droogvoer is geschikt voor alle hondenrassen en geeft extra ondersteuning door de omega 3-vetzuren.

Toon filters