Service
Winkelmandje
Menu

Aqua Coolkeeper RoundLoop Harness

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Aqua Coolkeeper RoundLoop Harness

  Honden hebben bijna geen zweetklieren en kunnen alleen warmte kwijtraken door te hijgen of door te transpireren door de voetkussentjes van hun poten. Op deze manier raakt hij echter maar een klein deel van zijn overtollige lichaamswarmte kwijt. Gelukkig helpt het RoundLoop Harness uw hond op een veilige en verantwoorde manier af te koelen! U dompelt het harnas simpelweg in koud water, wacht enkele minuten en trekt het vervolgens aan bij uw hond. Er komt geen koelkast of vriezer bij aan te pas. Het RoundLoop Harness van Aqua Coolkeeper is perfect bij warm weer, op reis of tijdens sport en spel.

  Eigenschappen

  • Innovatief koelharnas voor honden dat tot 5 dagen koel blijft
  • Eenvoudige koeling door het gebruik van water; geen vriezer of koelkast benodigd
  • Steeds opnieuw bruikbaar: een snelle handwas met een milde zeep in koud of warm water en het harnas is weer zo goed als nieuw!
  • Koelt uw hond bij warm weer, op reis, tijdens sport en spel of in de buitenlucht
  • Verlicht uw hond bij hittestress, een verhoogde lichaamstemperatuur en benauwdheid ten gevolge van hittestress

  Gebruik

  Dompel in koud water en wacht vervolgens enkele minuten voor u het harnas bij uw hond aantrekt. Vooraf koelen in de koelkast of vriezer is niet nodig.

  Kleur

  Blauw

  Maat

  Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw huisdier het beste kunt opmeten.

  MaatvoeringAqua Coolkeeper RoundLoop Harness
  MaatBorstomvangHalsomvang
  XXS32 - 40 cm26 cm
  XS32 - 40 cm29 cm
  S36 - 47 cm30 cm
  L54 - 73 cm40 cm

  Wat als het Aqua Coolkeeper RoundLoop Harness niet past?

  Om te controleren of het Aqua Coolkeeper RoundLoop Harness past, mag u het harnas uit de verpakking halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag het harnas, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als deze in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het product bevlekt is, gedragen is, haar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en/of terugsturen.

  Let op: nadat u de Aqua Coolkeeper voor het eerst in het water hebt ondergedompeld, kan het voorkomen dat u kleine gel-deeltjes langs de naden ziet verschijnen. Dit is geen productiefout van uw Aqua Coolkeeper-product. Het kan zijn dat het product bij de naainaald een klein stukje van de koelkristallen in het product naar buiten duwt, en verbergt in de naaidraad. Wanneer u na het onderdompelen enige van deze gel-deeltjes op uw product ziet, kunt u deze eenvoudigweg met een handdoek van het product afvegen. Dit kan voorkomen na de eerste of tweede onderdompeling. Zodra de gel-deeltjes afgeveegd zijn, komen ze niet meer terug. De gel is 100% niet-giftig.

Andere klanten kochten ook