Service
Winkelmandje
Menu
Scoor tijdens het EK een unieke voetbal-likmat! Lees meer

Bach

Vuurwerk, onweer, een bezoek aan de dierenarts, een wedstrijd, een reis of een verhuizing? Uw huisdier kan angst of spanning ervaren. Onrustig gedrag kan zich uiten in overmatig janken, miauwen, sproeien, vernieling of ongewenst territoriumgedrag. Dat is zowel voor u als uw geliefde maatje niet fijn. Uw huisdier heeft dan baat bij een product met een rustgevende werking. De producten van Bach kunnen daarbij helpen.

Meer informatie

1 - 6 van 6 Producten

Bach Rescue Pets

Rescue Pets (een mengeling van 5 originele Bach bloesems) is het werk van Dr. Edward Bach. Deze gerenommeerde Engelse homeopaat en bacterioloog was ervan overtuigd dat de geestelijke toestand een belangrijke rol speelt in het welzijn van zowel mens als dier. Dr. Bach heeft in totaal 38 bloesems ontwikkeld. Uit deze bloesems heeft hij een mengeling bedacht die inzetbaar is om diverse spannende situaties en de daarmee gemoeide emoties de baas te kunnen zijn. Omdat deze emoties zich niet alleen voordoen bij mensen, maar ook bij uw huisdier, is Bach Rescue Pets ontstaan. Inmiddels is Bach Rescue Pets wereldwijd bekend en heeft het zijn kracht als 100% natuurlijk voedingssupplement meer dan bewezen.

Bach Rescue Pets is een voedingssupplement op natuurlijke basis dat de emotie van het dier in balans kan brengen. Hierdoor kunnen zij vervelende situaties de baas zijn. De Bach Rescue Pets Spray is gemakkelijk mee te nemen in de auto of uw tas door het handige, kleine formaat. U sprayt dit product op de tong. De Bach Rescue Remedy – Druppels mengt u door het voer of het drinkwater. Is er geen water voorhanden? Dan kunt u dit product op de tong druppelen. De Bach Rescue Cream is de eerste hulp voor de huid: het werkt verzachtend op de huid en versnelt het herstel ervan.